aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κατακραυγή και… απολύσεις!

Ανόρθωση: Κατακραυγή και… απολύσεις!

Η Ανόρθωση μετρά βαθμολογικές και… παράπλευρες απώλειες σε μια προσπάθεια να βρει τον ίσιο δρόμο. Μετά την απόλυση του Ντάρκο Μίλανιτς, χθες εκδόθηκε και η ανακοίνωση για τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον αθλητικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου και τον διευθυντή του τμήματος σκάουτινγκ Σάββα Δαμιανού.

Εν ολίγοις οι εμπνευστές και εντεταλμένοι να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό της τρέχουσας περιόδου, είναι εκτός Ανόρθωσης. Για τους Λάρκου και Δαμιανού, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «η απόφαση αυτή λήφθηκε στη βάση ανάλυσης όλων των δεδομένων στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν ήταν καθόλου εύκολη».

Τα… δεδομένα που έγειραν τη ζυγαριά ήταν η κατακραυγή του κόσμου της «Κυρίας» εις βάρος του Νεόφυτου Λάρκου. Απαιτούσαν επίμονα την απομάκρυνση του διότι είχε τον απόλυτο έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εφόσον όλα τα τεχνικά ζητήματα περνούσαν από τον ίδιο, του αποδόθηκε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κακή εικόνα που παρουσίασε εντός γηπέδου. Όσον αφορά στον Δαμιανού, ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ «πληρώνει» το γεγονός ότι πολλά από τα νέα αποκτήματα δεν έχουν πείσει -μέχρι σήμερα- για την ποδοσφαιρική τους αξία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ