Ανόρθωση: «Καρφιά» προς ομάδα που απειλεί για να πάρει πρωτάθλημα

Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης όπως κατατέθηκε και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Χάντμπολ (Cyprus Handball Federation) και όπως δημοσιεύθηκε στις 9 Απριλίου 2020 ήταν να συνεχιστούν οι διοργανώσεις από εκεί που είχαν σταματήσει τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας και υγιεινής όπως εισηγούνται οι ειδικοί επιστήμονες.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της με τίτλο «Όταν η νοοτροπία είναι πιο επικίνδυνη από κάθε ιό!», τονίζει μεταξύ άλλων:

«Από τότε μέχρι σήμερα, συγκεκριμένη ομάδα κρύβεται πίσω από τον προπονητή και τους παίκτες της χωρίς να έχει δημοσιοποιήσει ακόμη την επίσημη θέση της. Για την Ανόρθωση, τα πρωταθλήματα κερδίζονται μόνο στο γήπεδο. Η ομάδα μας από την πρώτη ημέρα ένταξης της στην ΚΟΧ θέλει να βοηθήσει το άθλημα καταθέτοντας προτάσεις που στόχο έχουν να γίνουν βήματα μπροστά! Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τόσο σε θέματα τεχνογνωσίας όσο και οικονομικά την Ομοσπονδία.

Για την Ανόρθωση το συμφέρον του Κυπριακού Χάντμπολ είναι η ίση μεταχείριση και η ίση εκπροσώπηση όλων των ομάδων στην Ομοσπονδία. Ενώ το μέλλον του αθλήματος είναι οι ίδιοι οι χειροσφαιριστές!

Για όλη αυτή την κατάσταση που δημιουργείται, από ορισμένα άτομα και συγκεκριμένη ομάδα, που είναι φανερό πλέον πως στερείται σοβαρότητας και ωριμότητας δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα και απορίες (δείτε εδώ).

Υ.Γ. Αυτά που ήξεραν οι πρώτοι του χωριού να τα ξεχάσουν. Τραμπουκισμοί, ετσιθελισμοί, παραγοντισμοί θα τυγχάνουν των ανάλογων χειρισμών πολύ σχολαστικά».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ