aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Καρέ μετεγγραφών με σφραγίδα Πριέτο

Ανόρθωση: Καρέ μετεγγραφών με σφραγίδα Πριέτο

Διπλό μετεγγραφικό κτύπημα έφερε η σημερινή ημέρα για την Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Σπέτσια για τον δανεισμό του Σλοβάκου επιθετικού, Σάμουελ Μραζ και λίγο αργότερα επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Με τον Ισπανό επιθετικό, όπως αποκάλυψε το Goal.com.cy, υπήρχε συμφωνία από τις 3 Ιανουαρίου και το τελευταίο εικοσιτετράωρο αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον, με τον ΟΦΗ να αφήνει ελεύθερο τον 32χρονο φορ.

Έτσι, η «Κυρία» έκλεισε καρέ μετεγγραφών, αφού οι Σέρχιο Τεχέρα και Αντονίν Κορτές έχουν ήδη γράψει χιλιόμετρα με τον «φοίνικα» στο στήθος. Τα πρώτα δείγματα γραφής του Τεχέρα είναι αρκετά ικανοποιητικά, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τεχνική κατάρτιση, καλό χειριστή της μπάλας, ισορροπημένο ανασταλτικά και δημιουργικά που έχει τη δυνατότητα να παίξει κάθετα. Ο Αντονίν, στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα σκόραρε μετά από 282 ημέρες και έβαλε τέλος στην «αφλογιστία» 635’ λεπτών της Ανόρθωσης.

Και οι τέσσερις μετεγγραφές του Ιανουαρίου έγιναν με τη σφραγίδα του Αντόνιο Πριέτο. Ο Ισπανός σκάουτερ της «Κυρίας» προσλήφθηκε με τις ευλογίες του Τσίσκο Μουνιόθ, και όχι μόνο διατηρήθηκε στο πόστο του μετά την απόλυση του Ισπανού τεχνικού, αλλά οι επιλογές που έγιναν ήταν δικές του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ