aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Καρέ αγώνων καθορίζει το μέλλον της

Ανόρθωση: Καρέ αγώνων καθορίζει το μέλλον της

Μισοάδεια παρά μισογεμάτο είναι το ποτήρι για την Ανόρθωση μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η «Κυρία» εμφανίστηκε γι’ άλλη μία φορά διπρόσωπη, με κάκιστη παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και πολύ καλή στο δεύτερο. Ισοφάρισε με τον Ουάρντα, είχε δοκάρι με τον Ντέλετιτς και ευκαιρίες για να κάνει την ανατροπή, αλλά το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα της Λεμεσού είχε φάσεις για περισσότερα γκολ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Υπό άλλες συνθήκες μια ισοπαλία με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα για την Ανόρθωση. Όμως, οι πέντε ήττες σε δέκα αγώνες καθηλώνουν την ομάδα της Αμμοχώστου στην 8η θέση με 13 βαθμούς, όσους έχει και η Ομόνοια με ένα ματς λιγότερο από τους κυανόλευκους. Το -12 από την κορυφή της βαθμολογίας στα μισά της διαδρομής δεν είναι απλή υπόθεση σε πρωτάθλημα 12 ομάδων.

Οι τέσσερις αγώνες ώς το τέλος της σεζόν θα καθορίσουν μέχρι που μπορεί να πάει τη βαλίτσα η Ανόρθωση. «Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι στα πόδια μας η κορυφή. Υπάρχει απόσταση που μας υποχρεώνει να ελπίζουμε σε απώλειες των πρωτοπόρων. Όπως είναι τα δεδομένα δεν είναι εφικτό μόνο τα δικά μας αποτελέσματα να μας ανεβάσουν στην κορυφή. Όσο υπάρχουν ελπίδες θα τις κυνηγήσουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου και η αλήθεια είναι πως τα παιχνίδια με ΠΑΕΕΚ (εντός), Δόξα (εντός), Εθνικό (εκτός) και ΠΑΕΕΚ (εκτός) μέχρι το τέλος του 2021 προσφέρονται για σερί επιτυχιών που θα βελτιώσουν τη βαθμολογική θέση και την προοπτική της Ανόρθωσης.

Στη θεωρία μοιάζει εφικτό, όμως στην πράξη ενδεχομένως να αποδειχθεί ζόρικο. Άλλωστε, μιλάμε για μια ομάδα που μετά βίας πέτυχε φέτος μόλις μια φορά δύο σερί νίκες και πανηγύρισε τελευταία φορά τρεις διαδοχικές επιτυχίες τον Ιανουάριο.

Άρα, το 4Χ3=12 μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ