aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Καρέ» 13 μήνες μετά και «φάτσα» με επίδοση πενταετίας!

Ανόρθωση: «Καρέ» 13 μήνες μετά και «φάτσα» με επίδοση πενταετίας!

Η τέταρτη διαδοχική νίκη της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα την οδήγησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και σε τροχιά διεκδίκησης των στόχων της. Διευκρινίσεις επί τούτου δεν χρειάζονται και το ξεκαθάρισαν τόσο ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ όσο και ο Δημήτρης Χριστοφόρου σε σημερινές ραφιοφωνικές του δηλώσεις.

«Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο στόχος μας και έτσι όπως είναι οι ομάδες, για όλους το κάθε παιγνίδι είναι πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό», δήλωσε ο Γεωργιανός προπονητής με τον εκπρόσωπο Τύπου της «Κυρίας» να ξεκαθαρίζει πως δεν άλλαξε ποτέ η συζήτηση για τον στόχο της ομάδας.

Η ομάδα της Αμμοχώστου μόλις για δεύτερη φορά στη δεύτερη θητεία του Τιμούρ Κετσπάγια «τρέχει» σερί τεσσάρων νικών, με τις τρεις εξ αυτών χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. Στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο ΑΕΚ στην «Αρένα» για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα κυνηγήσει κάτι που δεν κατάφερε από το Καλοκαίρι του 2019 και εντεύθεν. Να πανηγυρίσει πέντε νίκες στη σειρά.

Τελευταία φορά που πέτυχε κάτι τέτοιο ήταν τη σεζόν 2016-17 με τον Ρόνι Λέβι στον πάγκο της. Πέντε χρόνια πριν και συγκεκριμένα από τις 28 Ιανουαρίου 2017 έως τις 26 Φεβρουαρίου κέρδισε κατά σειρά Ερμή, Αναγέννηση Δερύνειας, Δόξα, Εθνικό Άχνας και Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ