aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Κανένας δεν είναι σίγουρος»!

Ανόρθωση: «Κανένας δεν είναι σίγουρος»!

Οι φίλοι της Ανόρθωσης θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να συνέλθουν από το σοκ του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ενώ ως σενάριο ήταν πιθανό έως πολύ πιθανό, εντός του κυανόλευκου οικοδομήματος ήταν λες και τους κτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα μεγάλης ισχύος. Λόγω και της κάκιστης εμφάνισης. Η τεχνική ηγεσία δεν μπόρεσε να παρατάξει μία ομάδα που να είναι… ανταγωνιστική για να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία απέναντι στον Άρη, ενώ η διοίκηση δεν μπόρεσε να περιφρουρήσει την τελευταία παράσταση για να σωθεί η σεζόν. Μόνο ο κόσμος ήταν εκεί, αλλά για άλλη μία φορά ήπιε από το… γιγαντιαίο —στις εγχώριες διοργανώσεις— ποτήρι της πίκρας και της απογοήτευσης.

Η επόμενη μέρα μόνο σιγουριά και αυτοπεποίθηση δεν μπορεί να προσφέρει. «Κανένας δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος», είναι το μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω. Οι σαρωτικές αλλαγές είναι δεδομένες κι αναμένεται να αγγίξουν όλα τα επίπεδα με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Στο καλό σενάριο, δηλαδή η «Κυρία» να μην έχανε από τον Άρη, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα ήταν βασικός κρίκος στη δημιουργία μίας νέας ομάδας. Σε συνεργασία, βέβαια, με τον αθλητικό διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου και τον μεγαλομέτοχο Χρίστο Πουλλαΐδη, ο οποίος αποφάσισε ότι από τις αρχές Ιουνίου θα βγει (πιο) μπροστά. Επειδή, όμως, ήρθε το κακό σενάριο, όλα πλέον, μπαίνουν στο τραπέζι. Λάρκου και Κετσπάγια είχαν καλή συνεργασία μέχρι σήμερα στον σχεδιασμό, αλλά κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα όταν ο Γεωργιανός τεχνικός θα επιστρέψει από την πατρίδα του, όπου βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές τις οποίες είχε προγραμματίσει από προηγουμένως.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η θέση αρκετών από τους συνεργάτες του Τιμούρ Κετσπάγια είναι επισφαλής. Στο πλαίσιο των σαρωτικών αλλαγών που αναμένονται, όπως έγραψε χθες η ιστοσελίδα Goal.com.cy, ο Γεωργιανός τεχνικός έχει ενημερώσει ήδη τον υπεύθυνο για θέματα σκάουτινγκ, Κυριάκο Χατζηχαραλάμπους ότι δεν θα βρίσκεται στο επιτελείο της ομάδας για τη νέα περίοδο. Ο Κυριάκος Χατζηχαραλάμπους θεωρείτο ένας από τους στενούς συνεργάτες του Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει. Άλλωστε, για να πληρωθεί η ανάλογη θέση υπάρχει συμφωνία με τον προπονητή, Σάββα Δαμιανού. Για ποιους άλλους κτυπάει η καμπάνα, δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα ακουστεί μόνο για τον Χατζηχαραλάμπους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να προκύψουν αλλαγές και στον προϋπολογισμό της νέας περιόδου. Λόγω της μη συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα έσοδα θα είναι σίγουρα λιγότερα, αλλά αυτό είναι θέμα που θα ξεκαθαρίσει στην επόμενη συνάντηση του μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαϊδη και του Νεόφυτου Λάρκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ