aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κάνει πρόβα και μαθαίνει αντίπαλο

Ανόρθωση: Κάνει πρόβα και μαθαίνει αντίπαλο

Η Ανόρθωση θα μάθει απόψε την αντίπαλό της στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ λίγο προηγουμένως θα κάνει την πρόβα της για να την αντιμετωπίσει. Στην Πράγα αναμετρώνται η Σπάρτα και η Ραπίντ Βιέννης (στο πρώτο ματς είχαν νικήσει οι Αυστριακοί με 2-1) με την ηττημένη του ζευγαριού του Τσάμπιονς Λιγκ να μπαίνει στον δρόμο της «Κυρίας». Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει εκμυστηρευθεί την… προτίμησή του κι έβαλε στο μικροσκόπιο και τις δύο ομάδες.

Είδε τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Βιέννη την περασμένη βδομάδα, είδε τους πιθανούς αντιπάλους στην πρεμιέρα των εθνικών τους πρωταθλημάτων, θα τους δει και απόψε, ενδεχομένως να τους ξαναδεί και το Σάββατο για να σχηματίσει μια πλήρη εικόνα.

Χρονολογικά, προηγείται το σημερινό φιλικό των κυανόλευκων με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 19:00 θα γίνει το τελευταίο τεστ για την ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα. Από την αναμέτρηση θα απουσιάζουν σίγουρα οι Λόρια και Λάφερτι (θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους στις 5 Αυγούστου), ενώ οι Κατσαράβα και Πόποβιτς, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο φιλικό με τη Δόξα, δεν είναι απολύτως έτοιμοι αλλά ενδέχεται να πάρουν κάποια λεπτά συμμετοχής. Ο Κετσπάγια θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα έτσι ώστε να παρουσιάσει την ομάδα του πανέτοιμη για την ευρωπαϊκή πρόκληση σε οκτώ ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ