aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Καλείται να αντιδράσει, δίνοντας πειστικές απαντήσεις

Ανόρθωση: Καλείται να αντιδράσει, δίνοντας πειστικές απαντήσεις

Θα πραγματοποιήσει ισορροπημένη εμφάνιση στο ΓΣΠ; Τούτη τη φορά, θα υπάρχει η απαιτούμενη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της, αποφεύγοντας τα «χοντρά» κυρίως λάθη στην άμυνα; Θα βγουν οι αυτοματισμοί στην επίθεση, βρίσκοντας εν τέλει τον δρόμο προς την πρώτη εκτός έδρας νίκη;
Ερωτήματα που απασχολούν τον κόσμο της Ανόρθωσης (κι όχι μόνο), ο οποίος προσδοκεί ότι η ομάδα του θα δώσει πειστικές απαντήσεις στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια, πανηγυρίζοντας μία νίκη που θα έχει πολλαπλά οφέλη.

Εάν εξαιρέσει κανείς την πρόκριση επί της Χάποελ Μπερ Σεβά και τη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, η αλήθεια είναι πως η «Κυρία» δεν ικανοποίησε σε αδρές γραμμές στο σύνολο των εμφανίσεών της, μένοντας μοιραία 11 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή (με αγώνα όμως λιγότερο), με την γκρίνια στις τάξεις του κόσμου της να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις.

Ωστόσο, έχει αποδείξει αρκετές φορές πως βρίσκει τον τρόπο να αντιδρά όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, κάτι που καλείται να επαναλάβει και τώρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που επίσης δεν προέρχεται από θετικά αποτελέσματα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, είπε αυτά που ήθελε να μοιραστεί με τους ποδοσφαιριστές του, περιμένοντας να δει τις εντολές του να βρίσκουν πιστή εφαρμογή στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της πρωτεύουσας.

Παρά τον λίγο χρόνο που είχε στη διάθεσή του (το τελευταίο ματς διεξήχθη Δευτέρα), ο Γεωργιανός προπονητής πιστεύει πως ανεξαρτήτως των επιλογών που θα κάνει στο αρχικό σχήμα, το σύνολο έχει την ικανότητα και την ποιότητα να καταβάλει την αντίσταση της Ομόνοιας, αντλώντας αυτομάτως σημαντική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Οι βαθμολογικές ισορροπίες ήταν και παραμένουν «λεπτές», επομένως ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό ματς, αυτομάτως θα ανεβάσει την ομάδα πιο ψηλά.

Ο Κετσπάγια, παραλλήλως, άφησε στην άκρη τις έξι ήττες, μία ισοπαλία και δύο νίκες στα τελευταία εννέα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμέρισε κάθε αρνητικό στατιστικό που αφορά την ομάδα του και δούλεψε σκληρά με τους παίκτες του ώστε να επιστρέψει η Ανόρθωση σε νικηφόρα τροχιά. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται αρνητικά, κάτι που προσπαθεί να μεταδώσει και τους ποδοσφαιριστές, αισιοδοξώντας πως το σημερινό ματς μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για πολύ καλύτερες μέρες στην ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ