aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Καινούργιος μήνας, νέα αρχή…

Ανόρθωση: Καινούργιος μήνας, νέα αρχή…

Η νίκη της περασμένης Παρασκευής (29/10) κόντρα στην Ομόνοια να αποτελέσει την αφετηρία για βαθμολογική αντεπίθεση θέλουν στην Ανόρθωση. Το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η εικόνα της «Κυρίας» στο ντέρμπι, τόνωσε ψυχολογικά άπαντες στην ομάδα, που φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τους το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Πρώτα όμως υπάρχει το ματς της Πέμπτης για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, απέναντι στη Φλόρα, στο οποίο οι κυανόλευκοι θέλουν τη νίκη, ώστε να βάλουν στο ταμείο τους 500.000 ευρώ, αλλά και για να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση, όσο δύσκολο και αν μοιάζει.

Όλο το «ζουμί» ωστόσο είναι η τριάδα αγώνων με αντιπάλους Πάφο FC, Ολυμπιακό και Απόλλων για το πρωτάθλημα. Πρόκειται για δύσκολα ματς, και ένα ενδεχόμενο «3×3» θα δώσει άλλο αέρα στην Ανόρθωση, τόσο βαθμολογικό όσο και ψυχολογικό.

Καινούργιος μήνας λοιπόν, και νέες ευκαιρίες προσφέρονται για την προσφυγική ομάδα, ώστε να συνεχίσει από εκεί που το άφησε κόντρα στην Ομόνοια…

*Μεσολαβεί επίσης και το ματς στο ΓΣΠ, στο οποίο η «Κυρία» θα φιλοξενήσει τη Γάνδη για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, με στόχο το οικονομικό όφελος. Από το αποτέλεσμα κόντρα στη Φλόρα την Πέμπτη, θα εξαρτηθεί αν θα υπάρχει και βαθμολογικό κίνητρο.

Anopro

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ