aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Και τώρα το πρωτοφανές, μετά μετεγγραφές…

Ανόρθωση: Και τώρα το πρωτοφανές, μετά μετεγγραφές…

«Κόλλησε» δύο συνεχόμενες νίκες μόλις για δεύτερη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα, πήρε δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο, παρουσιάστηκε για δεύτερο σερί ματς εμφανώς βελτιωμένη. Άκρως ενθαρρυντικά λοιπόν τα μηνύματα για την Ανόρθωση, που μετά το 2-0 εις βάρος της Δόξας κέρδισε με το ίδιο σκορ και τον Εθνικό.

Ευτύχισε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Αρμ Ουάρντα, χάρις στον οποίον οφείλει εν πολλοίς το αποτέλεσμα, καθώς ήταν ο δράστης και στα δύο γκολ. Επίσης, πιστώθηκαν από μία ασίστ οι αλλαγές του Τιμούρ Κετσπάγια, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Δημήτρης Χριστοφή.

Τι μένει; Να κάνει για πρώτη φορά το τρία στα τρία στον εν εξελίξει ποδοσφαιρικό μαραθώνιο, επικρατώντας της ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο για το εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής. Είναι νωπές βεβαίως οι μνήμες του πρόσφατου 2-3 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την ομάδα της Κερύνειας, που έδειξε και ψες τα δόντια της στο 1-1 με τον πολύ δυνατό φέτος Άρη.

Επιστρέφοντας με τρίποντο από το Μακάρειο την ερχόμενη Τετάρτη λοιπόν, θα κλείσει ιδανικά το 2021, θα βρίσκεται σε καλύτερη θέση και θα επικεντρωθεί στον άλλο μεγάλο στόχο. Το κυνήγι των μετεγγραφικών στόχων, που (όπως δήλωσε πριν από το ματς ο Μαρίνος Μήτρου) έχουν ήδη εντοπιστεί. Εάν μάλιστα πετύχει διάνα στις επιλογές του ο Τιμούρ Κετσπάγια, θα είναι ακόμη καλύτερα στην προσπάθεια να καλυφτεί το χαμένο έδαφος και να κυνηγηθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ