aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Και είναι ακόμα στην αρχή

Ανόρθωση: Και είναι ακόμα στην αρχή

«Ωραία μου κυρία…», είναι ένας τίτλος που ταιριάζει γάντι στην εμφάνιση της Ανόρθωσης στον επαναληπτικό με τη Ραπίντ. Ήταν τόσο ωραία, τουλάχιστον στα 2/3 του αγώνα, που της άξιζε κάτι καλύτερο από μια νίκη χωρίς αντίκρισμα. Αυτή η Ανόρθωση, που έχει τα εχέγγυα αλλά και τον χρόνο να μεγαλώσει και να εξελιχθεί, άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί ότι η παρουσία της ίσως να ήταν και πέραν των προσδοκιών ακόμη και αυτών που είναι κοντά στην ομάδα. Κι αυτό σχετίζεται και με την εικόνα που άφησε στη Βιέννη, εκεί που ουσιαστικά κρίθηκε και η πρόκριση. Τα μαζεμένα λάθη, η κακή αμυντική συμπεριφορά αλλά και η απουσία βασικών επιλογών οδήγησαν στη βαριά ήττα, ένα σκορ που φάνταζε δύσκολο να ανατραπεί, όσο καλή κι αν ήταν η παρουσία της ομάδας του Κετσπάγια στον επαναληπτικό.

Προχθές, που η Ανόρθωση παρουσιάστηκε με την… κανονική ενδεκάδα, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται «ενδεκαδάτοι» κι ας μόλις τώρα αρχίζει η σεζόν, έδειξε τα δόντια της. Έχει και ποιότητα και βάθος για να διαπρέψει και να διεκδικήσει τους στόχους της. Στελεχώθηκε με παίκτες που είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά, όπως είναι οι Ντέλετιτς, Αραγιούρι, Πόποβιτς, Χριστοδουλόπουλος.

Διαγράφοντας τις κακές εντυπώσεις που άφησε η παρουσία και η ήττα στη Βιέννη, που αποδείχθηκε πως ήταν μια κακή παρένθεση βάσει και των πιο πάνω, η Ανόρθωση κέρδισε τις εντυπώσεις και τον κόσμο της. Παράλληλα, πάει με φόρα και ψυχολογία στα παιχνίδια με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, έχοντας ως μοναδικό στόχο να βρεθεί στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Στην «Κυρία» έχουν να λένε πως το προχθεσινό δείγμα ήταν μόνο η αρχή. Η συνέχεια προμηνύεται ακόμη καλύτερη. Είναι στα πόδια της να εξελίσσεται και να μεγαλώνει, διεκδικώντας τίτλους και προκρίσεις σε ομίλους, που είναι ο στόχος της, όπως τόνισε και ο Κετσπάγια μετά το ματς.

Το πρώτο παιχνίδι με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, που θα γίνει στο Ισραήλ στις 19 Αυγούστου, θα αρχίσει στις 20:00, όπως και ο επαναληπτικός στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 26 Αυγούστου.

Όσον αφορά στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΠΑΕΕΚ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόθεση από την Ανόρθωση να ζητήσει αναβολή. Παρόλο που της το επιτρέπει η προκήρυξη, ο Κετσπάγια φέρεται να ευνοεί διεξαγωγή του αγώνα ώστε η ομάδα να αυξήσει τα παιχνίδια στα πόδια της αλλά και για να μην παρουσιαστεί συνωστισμός αγώνων στην πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ