aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνόρθωση και Απόλλων για τα πόδια του Κρουαζέ, συμπαίκτη του Τάαμαρι

Aνόρθωση και Απόλλων για τα πόδια του Κρουαζέ, συμπαίκτη του Τάαμαρι

Ενδιαφέρον της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα για τον Γάλλο επιτελικό μέσο Γιάν Κρουαζέ αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» του Βελγίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 28χρονος ποδοσφαιριστής το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από τη Λέουβεν και προκύπτει ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, μεταξύ αυτών και των δύο κυπριακών ομάδων.

Δεν διευκρινίζεται κατά πόσο κατατέθηκε επίσημη πρόταση από Ανόρθωση και Απόλλωνα. Πάντως, η ομάδα της Λεμεσού θα κινηθεί για ενίσχυση με μέσο στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ η Ανόρθωση έχει ως προτεραιότητα τον Νίκα Νινούα του ΠΑΟΚ.

Ο Κρουαζέ αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Μετζ, Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής) και Μέχελεν και τη φετινή σεζόν ήταν συμπαίκτης του Μούσα Τάαμαρι στη Λέουβεν καταγράφοντας μόλις πέντε συμμετοχές. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ