aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ τον έκοψαν, ο Απόλλων φάνηκε πιο ανοιχτός...»

«Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ τον έκοψαν, ο Απόλλων φάνηκε πιο ανοιχτός…»

«Ψάχτηκε» ο Τόμας Μπεντινέλι, τόσο σε Ελλάδα όσο και Κύπρο για να συνεχίσει την καριέρα του, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Sportime, Αντώνη Τσιράκη. Όπως τονίζει ο Ελλαδίτης, το συμβόλαιο του Αργεντίνου τελειώνει το καλοκαίρι και ο ίδιος προτάθηκε σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, που τον έκοψαν, αλλά και στον Απόλλωνα, ο οποίος φάνηκε πιο ανοιχτός, αλλά ως εκεί…

Η δημοσίευση του Αντώνη Τσιράκη:

«Ο Απόλλων Σμύρνης έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Τομάς Μπεντινέλι, αλλά ο ίδιος σε πρώτη φάση έχει αποφασίσει να ψαχτεί παντού σε Ελλάδα και Κύπρο. Από τη δεύτερη, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ τον έκοψαν, ο Απόλλων Λεμεσού φάνηκε πιο ανοιχτός (αλλά ως εκεί).

Ο Μπεντινέλι έχει προταθεί σε αρκετούς εδώ μεταξύ εκ των οποίων και μεγάλοι. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που δεν έχουν πειστεί να ασχοληθούν. Αυτή είναι τουλάχιστον η εισήγηση προς τον Ντρεοσί.

Τέλος, το συμβόλαιό του είναι στο 100άρικο. Ο ίδιος θέλει περισσότερα και αυτή την εποχή έφτασε να προτείνεται με πολλά παραπάνω. Είμαστε, άλλωστε, ακόμα πολύ νωρίς για να κάνει κανείς εκπτώσεις. Θα έρθουν, όμως, με τον καιρό αυτές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ