aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Καυστική τοποθέτηση και απάντηση για το fair play (vid)

Ανόρθωση: Καυστική τοποθέτηση και απάντηση για το fair play (vid)

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης, μέσω της οποίας τοποθετείται σχετικά με το Fair Play. Υπενθυμίζουμε πως η οικογένεια της ΕΝΠ διαμαρτύρεται έντονα για το γκολ της ισοφάρισης στο μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» δεν τήρησαν στο Fair Play με αποτέλεσμα το γκολ του Ντούρις.

Διαβάστε επίσης: Αιχμές από ΕΝΠ για «δίκαιο» παιχνίδι και αινιγματική ανάρτηση (vid)

Αναλυτικά: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως δεν πρόκειται να συμμετέχει, σε εκείνο στο οποίο στην Κύπρο ονομάζεται Fair Play, βγάζοντας δηλαδή την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου ή επιστρέφοντας την στην αντίπαλο ομάδα, εκτός βεβαίως και αν διαπιστώνεται πως η σωματική ακεραιότητα του αντίπαλου ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε κίνδυνο. Τότε και μόνο θα είμαστε σε θέση να το τηρούμε αλλά και να το σεβόμαστε.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνουμε θύματα καμιάς ομάδας που οι ποδοσφαιριστές της υποκρίνονται τραυματισμούς και επιτηδευμένα καθυστερούν το ρυθμό του παιχνιδιού με σκοπό να πάρουν την νίκη, συντηρώντας τη λογική του “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.

Υ.Γ. Τα ελεύθερα από τον Κλέιμαν όταν το σκορ βρισκόταν στο 1-0 χρειάζονταν πάνω από 24 δευτερόλεπτα για να εκτελεστούν. Μετά την ισοφάριση, όπως αποδείχτηκε, υπήρχε τρόπος να εκτελεστούν σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Υ.Γ. 1 Μετά την ισοφάριση, πλην μιας περίπτωσης στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι (εντελώς τυχαία και συμπτωματικά) κανένας ποδοσφαιριστής της Ένωσης δεν βρέθηκε στο έδαφος λόγω τραυματισμού».

Για του λόγου του αληθές, ακολουθεί το πιο κάτω βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ