aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κάμπελ ήταν και (μάλλον) πάει!

Ανόρθωση: Κάμπελ ήταν και (μάλλον) πάει!

Τα πλείστα έγγραφα που έχει παρουσιάσει ο Μαρκ Κάμπελ δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις που είχε θέσει ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης κι όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η όλη προσπάθεια καταλήγει σε ναυάγιο. Όπως αποκάλυψε χθες το «Goal.com.cy», η  οικογένεια Πουλλαΐδη δεν έχει πεισθεί ότι ο Μaρκ  Κάμπελ μπορεί να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ανόρθωσης και πολύ περισσότερο να «τρέξει» την ποδοσφαιρική ομάδα σε συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας σε όλα τα επίπεδα.

Όταν έφτασε η ώρα να μετρηθούν τα κουκιά, διαπιστώθηκε ότι στα έγγραφα της πλευράς Κάμπελ υπήρχαν πολλές ασάφειες και το παζλ δεν μπορούσε να συμπληρωθεί. Στην ευρεία σύσκεψη στελεχών της διοίκησης της Εταιρείας και του Σωματείου που συγκάλεσε για ενημέρωση ο Χρίστος Πουλλαΐδης το μεσημέρι του Σαββάτου, έγινε γνωστό ότι η πλευρά του μεγαλομετόχου έχει καταλήξει στην εκτίμηση ότι με τα σημερινά δεδομένα και με την πρόταση που έχει ενώπιόν της δεν μπορεί να προχωρήσει στην πώληση των μετοχών. Άποψη με την οποία συμφώνησαν και στελέχη της διοίκησης του Σωματείου.

Τα στελέχη αυτά, λόγω και της επαγγελματικής τους ιδιότητας κατέδειξαν ότι η πρόταση Κάμπελ είναι διάτρητη και η υλοποίησή της θα έβαζε σε κίνδυνο την Ανόρθωση. Οι πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι η πλευρά Μαρκ Κάμπελ, υποσχέθηκε να δώσει διευκρινίσεις επί των θεμάτων που ηγέρθησαν, αλλά εδώ και 3-4 μέρες, μεταξύ άλλων «αγνοείται» ο διευθύνων σύμβουλος του Επενδυτικού Ταμείου που φέρεται ότι θα δανειοδοτούσε τον Μαρκ Κάμπελ. Επίσης, όλα όσα διαβεβαίωνε ο Αγγλοαμερικάνος επιχειρηματίας και αφορούσαν το οικονομικό σκέλος δεν υλοποιήθηκαν, ούτε κατατέθηκαν χρήματα, σε κυπριακή τράπεζα όπως ήταν η απαίτηση του Χρίστου Πουλλαΐδη. Ως εκ τούτου, όλοι πλέον κρατούν μικρό καλάθι. Μόνο αν ο Κάμπελ «μιλήσει» με πράξεις θα επανέλθει το θέμα τόσο ζεστά στο προσκήνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ