aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ήττα από τη Λέο

Ανόρθωση: Ήττα από τη Λέο

Με το… αριστερό άρχισε της ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης. Η «Κυρία» έχασε στην πρεμιέρα του Preliminary Round από την Λέο Φούτσαλ Αρμενίας (1-5) και η προσπάθεια της για πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης και συγκεκριμένα στο Main Round, δυσκολεύει αφάνταστα.

Η ομάδα του Γιώργου Κυριάκου διεκδίκησε τη νίκη μέχρι και το 38ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως στα τελευταία δύο λεπτά ο αντίπαλος πέτυχε τρία γκολ και έφτασε στη νίκη. Μέχρι το 30ο λεπτό, η ομάδα της Αρμενίας ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, με την Ανόρθωση να χάνει τεράστιες ευκαιρίες νωρίτερα ακόμη και να ισοφαρίσει.

Στο 32ο λεπτό, η ομάδα της Αμμοχώστου μείωσε με τον Χριστοφή και μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος, όμως οι παίκτες της δεν μετουσίωσαν σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Το ρίσκο του flying goalkeeper στοίχισε στα τελευταία στάδια του αγώνα, με την Λέο να παίρνει τελικά τη νίκη. Αύριο η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τη Ρέξαμ Φούτσαλ Ουαλλίας (Κίτιον, στις 16:30), και το Σάββατο την Κλάσικ Κισινάου Μολδαβίας (Κίτιον, στις 19:30).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ