aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνόρθωση: Ισοπαλία που «μοιάζει» με ήττα

Aνόρθωση: Ισοπαλία που «μοιάζει» με ήττα

Η Ανόρθωση, σε άλλο ένα παιχνίδι, έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της. Αυτή είναι η αλήθεια, όσο πικρή και σκληρή ακούγεται για τους φίλους της. Η ομάδα του Κετσπάγια σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στη Φλόρα Ταλίν, μία από τις οκτώ πρωτοεμφανιζόμενες στη φάση των ομίλων αυτή τη χρονιά.

Σκόραρε δύο τέρματα μέσα σε τρία λεπτά (Ντέλετιτς 25΄, Πόποβιτς 28΄), δημιούργησε ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη, ωστόσο πλήρωσε ξανά με τον χειρότερο τρόπο την έλλειψη συγκέντρωσης και κυρίως την ευάλωτη αμυντική λειτουργία της. Όχι μόνο είδε την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό της δύο φορές με ισάριθμα σουτ του Σάπινεν (38′, 79′), αλλά κινδύνεψε και να ηττηθεί.

Με αυτά και με αυτά, πίστωσε στο ταμείο τον πρώτο βαθμό στον 2ο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, ωστόσο η χθεσινή ισοπαλία στο ΓΣΠ… μοιάζει με ήττα για την «Κυρία». Διότι αγωνιζόταν με τον πιο αδύνατη και πιο άπειρη ομάδα του γκρουπ και μάλιστα, επί κυπριακού εδάφους. Μαζί με τους δύο βαθμούς που έπεσαν έξω από το σακούλι στην 3η αγωνιστική, εκτός ταμείου «έμειναν» μερικές εκατοντάδες ευρώ. Αντί 500.000 ευρώ, βλέπετε, καρπώθηκε μόλις 166.000 ευρώ. Οι ψεσινοί μονομάχοι μετρούν από ένα βαθμό, μοιράζονται τις τελευταίες θέσεις του ομίλου και θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στην Εσθονία, στις 4 Νοεμβρίου για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η Ανόρθωση, προερχόμενη από πέντε ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια, η αλήθεια είναι πως χθες βράδυ ήθελε τη νίκη που θα ανέβαζε την ψυχολογία και θα ενίσχυε την αυτοπεποίθηση ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν με την ΑΕΚ και την Ομόνοια. Μπήκε με «φόρα» στο ματς, δεν σάστισε όταν η Φλόρα μείωσε σε 2-1 και σε τρεις φάσεις θα μπορούσε να πάρει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων, με πιο σημαντική ευκαιρία αυτήν στο 57ο λεπτό με τον Κατσαράβα. Δεν πήρε μάλλον σοβαρά τα προειδοποιητικά μηνύματα των Εσθονών και σε συνδυασμό με τις αλλαγές που έκανε ο Κετσπάγια και δεν βοήθησαν, η ομάδα ξενέρωσε για άλλη μία φορά τον κόσμο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ