aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ισχυρό μαξιλαράκι, αλλά ο Κετσπάγια προειδοποιεί

Ανόρθωση: Ισχυρό μαξιλαράκι, αλλά ο Κετσπάγια προειδοποιεί

Η Ανόρθωση έχει σήμερα ισχυρό μαξιλαράκι για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Coca-Cola με αντίπαλο την Πάφος FC, αλλά ο Τιμούρ Κετσπάγια προειδοποιεί ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η ομάδα του πήρε τη νίκη με 3-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης», αλλά ήταν περισσότερο προϊόν της εξαιρετικής ευστοχίας των παικτών στις στατικές φάσεις, όταν οι αντίπαλοι έμειναν με δέκα παίκτες. Προηγουμένως είχαν περάσει δύσκολες ώρες κι έκαναν πολλά λάθη, με αποκορύφωμα το αυτογκόλ του Αντωνιάδη που έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Γεωργιανός τεχνικός θέλει στον σημερινό επαναληπτικό (18:00) μια καλή εμφάνιση και την πρόκριση που θα του δώσει το δικαίωμα να επικεντρωθεί στη νέα (αυτή τη φορά εκτός έδρας) αναμέτρηση με την παφιακή ομάδα, την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Οι κυανόλευκοι καλούνται να αντεπεξέλθουν με επιτυχία σε ένα επίπονο αγωνιστικό πρόγραμμα. Σε λιγότερο από ένα εικοασαήμερο θα κριθεί η παραπέρα πορεία τους κι αναγνωρίζουν ότι θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα. Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσε να το πει ο Πάουλους Αραγιούρι στην τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα». «Θεωρώ ότι για το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο να παίζουμε δύο παιχνίδια τη βδομάδα. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Πιστεύω στην ομάδα. Η σταθερότητα στην απόδοση έχει έρθει. Μπορούμε να συνεχίσουμε και να έχουμε αυτή την απόδοση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φινλανδός στόπερ, τονίζοντας ότι στην παρούσα φάση, «ο στόχος μας είναι η εξάδα όπου όλα είναι οριακά».

Για τον σημερινό αγώνα δεν «καταγράφηκαν» σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, αν και θεωρείται βέβαιο ότι ο Κετσπάγια θα παρατάξει ενδεκάδα κυπέλλου, ενώ και τα νέα αποκτήματα αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ