aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ισχυρή εντολή σε Πριέτο

Ανόρθωση: Ισχυρή εντολή σε Πριέτο

Εάν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε στην Ανόρθωση έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, για τις επιλογές ποδοσφαιριστών στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Το πρώτο δείγμα γραφής των Σέρχιο Τεχέρα, Σάμουελ Μραζ, Άνχελ Γκερέρο, Αντονίν Κορτές είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικό. Η παρουσία τους στον αγώνα με την Ομόνοια μεταμόρφωσε την «Κυρία», η οποία πέτυχε νίκη ψυχολογίας και ανάτασης του ηθικού ενόψει της συνέχειας.

Οι επιλογές των νεοφερμένων πιστώνονται στον Αντόνιο Πριέτο, ο οποίος μεσούσης της μετεγγραφικής περιόδου πήρε προαγωγή και από σκάουτερ αναβαθμίστηκε σε τεχνικός διευθυντής και μαζί ισχυρή εντολή για την αναδιοργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, υπό την εποπτεία του πρόεδρου, Ανδρέα Σάντη.

Όσον αφορά το καθεστώς απόκτησης των τεσσάρων νεοφερμένων, οι Τεχέρα και Γκερέρο υπέγραψαν συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου για ενάμιση χρόνο (έως το καλοκαίρι του 2024), ενώ οι Μραζ και Αντονίν αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, από Σπέτσια και Γρανάδα, αντίστοιχα. Η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον αγώνα της Πέμπτης, με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», άρχισε με χθεσινή προπόνηση. Κασιμίρ Νινγκά, Ματζίντ Γουαρίς και Κίκο εκτιμάται ότι θα ενισχύσουν το πλάνο του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ