aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ικανοποιημένος ο Κετσπάγια, έτοιμοι για την επόμενη φάση

Ανόρθωση: Ικανοποιημένος ο Κετσπάγια, έτοιμοι για την επόμενη φάση

Πλάτρες πρώτος μέρος, τέλος! Οι κυανόλευκοι κατηφορίζουν σήμερα από το αθλητικό κέντρο όπου έκαναν τις πρώτες προπονήσεις της νέας περιόδου, για να πάρουν τις πρώτες ανάσες ξεκούρασης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα προετοιμασίας, με την επιστροφή στη Λάρνακα, αύριο θα έχουν ρεπό και την Παρασκευή θα επιστρέψουν στα ορεινά, αυτή τη φορά στην Κακοπετρία. Οι ιθύνοντες της «Κυρίας» υποστηρίζουν ότι οι πρώτες ημέρες προπονήσεων έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και όλα λειτούργησαν όπως σχεδιάστηκαν.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν παραλείπει να εκφράζει την ικανοποίηση του για τις συνθήκες που βρήκαν οι κυανόλευκοι στις Πλάτρες και μαζί με τους συνεργάτες τους ετοιμάζονται για την επόμενη φάση. Πολύ σημαντική θεωρείται η περίοδος  κατά την οποία η Ανόρθωση θα μπορέσει να δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια. Υπενθυμίζουμε ότι οι επίσημες υποχρεώσεις της αρχίζουν με την έναρξη του πρωταθλήματος (22-23 Αυγούστου), αφού θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (17 Σεπτεμβρίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ