aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η βαθμολογική κατρακύλα δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα

Ανόρθωση: Η βαθμολογική κατρακύλα δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα

Έχει συμπληρωθεί ένας μήνας περίπου, κατά τον οποίο όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης βιώνουν έναν εφιάλτη. Αρχικά ήταν η ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τον Ακρίτα Χλώρακας (στις 16 Σεπτεμβρίου) για να ακολουθήσουν οι ήττες από την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα που πρόσθεσαν αλάτι στις πληγές. Κι όμως, η βαθμολογική κατρακύλα δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού δείχνει να καταρρέει το πλάνο που εκπονήθηκε εδώ και μήνες.

Γι’ αυτό εξάλλου και αποχώρησε ο Ντάρκο Μίλανιτς και τη θέση του πήρε ο Τσίσκο Μουνιόθ. Στην παρούσα φάση κυριαρχεί η αβεβαιότητα. Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι η «Κυρία» θα μπει στις σωστές ράγες για να έχει προοπτική στην τρέχουσα περίοδο. Οι οπαδοί της γκρινιάζουν, διαμαρτύρονται και… «μπουκάρουν» στο γήπεδο, ζητώντας εξηγήσεις.

Σίγουρα ο Μουνιόθ θα ήθελε καλύτερες συνθήκες στο ξεκίνημα της θητείας του με τους κυανόλευκους. Την ώρα που ο αθλητικός διευθυντής, Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του είναι στο στόχαστρο και περνούν δύσκολες ώρες, ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει τον τρόπο να επανέλθουν στις επιτυχίες. Κι επειδή δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι, όλοι εύχονται η αυριανή αποστολή στο Παραλίμνι να στεφθεί με επιτυχία. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η Ανόρθωση είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα στο «Τάσος Μάρκου» είναι ακόμη πιο ψηλός απ’ όλα τα ματς που προηγήθηκαν. Στη ζυγαριά δεν μπαίνει μόνο η αξία και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών, αλλά το τι καταθέτουν στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι στιγμής, πολύ λίγοι παίκτες της έχουν πείσει ότι μπορούν να ηγηθούν της προσπάθειας για να βάλουν την ομάδα τους στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Τσίσκο Μουνιόθ δουλεύει και σ’ αυτόν τον τομέα, αφού η πλειονότητά τους, δείχνει να έχει επηρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ