aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η τριάδα των μπακ που προτάθηκε στον Κετσπάγια και η «τράμπα» με Αρτυματά

Ανόρθωση: Η τριάδα των μπακ που προτάθηκε στον Κετσπάγια και η «τράμπα» με Αρτυματά

Όσο πλησιάζει η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου τα δημοσιεύματα στον ελλαδικό Τύπου που θα αφορούν ποδοσφαιριστές κυπριακών ομάδων θα αυξάνονται. Την ίδια ώρα η ελλαδική αγορά είναι ψηλά στις προτιμήσεις αρκετών προπονητών της Κύπρου και ιδιαιτέρως του Τιμούρ Κετσπάγια. Επομένως, αρκετοί Ελλαδίτες ή ξένοι παίκτες που παίζουν στη Σούπερ Λιγκ θα «παρελάσουν» από το μετεγγαρφικό ρεπορτάζ της Ανόρθωσης.

Ήδη έχουν γραφτεί τα ονόματα των Μπακάκη (ΑΕΚ) και Σάντσες (Παναθηναϊκός), ενώ η ιστοσελίδα sportdog.gr σημειώνει πως έχει προταθεί στην ομάδα της Αμμοχώστου και ο Ροντρίγκο του ΠΑΟΚ. Πάντως, τα περί πιθανότητας «τράμπας» ανάμεσα σε Αρτυματά και Σάντσες που σημειώνουν οι Ελλαδίτες περισσότερο μοιάζουν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Γράφτηκε τη Δευτέρα πως ο Σάντσες είναι στο στόχαστρο της Ανόρθωσης, αλλά στην ελληνική πιάτσα agents… κυκλοφορούσε από το βράδυ της Παρασκευής. Με το που δημοσιοποιήθηκε διέρρευσε η σχετική ενημέρωση πως ούτε οι “πράσινοι”, ούτε ο Αργεντινός δεξιός μπακ γνωρίζουν κάτι! Μάλιστα…

Ροντρίγκο: είναι ο ένας από τους τρεις δεξιούς μπακ που αγωνίζονται στην ελληνική Big 4 και έχει “κεντράρει” ή έχουν προταθεί στον Τιμούρ Κετσπάγια. Οι άλλοι δυο; Ο… γνωστός Μπακάκης που ψάχνει ομάδα να φύγει από την ΑΕΚ και ο… άγνωστος Ροντρίγκο του ΠΑΟΚ! Το κοινό του Βραζιλιάνου με τον Αργεντινό του Παναθηναϊκούείναι πως τα συμβόλαιά τους τελειώνουν τον ερχόμενο Ιούλιο, από τον Γενάρη θα είναι ελεύθεροι να κλείσουν αλλού και οι τωρινές ομάδες τους δεν πρόκειται να τους κάνουν πρόταση ανανέωσης.

Κετσπάγια: “καίγεται” για δεξιό μπακ, μετά την καλοκαιρινή αποχώρηση του Γιώργου Γκαλίτσιου. Με τον Αρμένιο Αμπαρτζουμιάν δεν του βγαίνει το… έργο, αλλά δεν έχει κι άλλον. Στόχος του Γεωργιανού κόουτς είναι να πάρει στην Ανόρθωση παίκτη για την θέση από μεγάλη ελληνική ομάδα, που θα προσαρμοστεί άμεσα και θα έχει νιώσει την πίεση ενός κλαμπ υψηλών στόχων. Εξ ου και η short list των Μπακάκη, Σάντσες, Ροντρίγκο.

Αρτυματάς: ο διεθνής Κύπριος αμυντικός χαφ, τον οποίο ξέρει πολύ καλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μπορεί να παίξει εκτός από 6άρι και 8άρι αλλά και 4άρι. Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι, όπως δηλαδή και του… Σάντσες! Μάλιστα ο Κωστάκης Αρτύματάς ανήκει στο Πορτογαλικό Γραφείο των αδερφών Γκονσάλβες, στο οποίο εργάζεται και ο Κύπριος ατζέντης Δημήτρης Ζήνωνος. Εκεί δηλαδή που ανήκει -“ομόσταβλος” του Αρτυματά – ο Γιώργος Βαγιαννίδης ,που μόλις το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στον Παναθηναϊκό με μετεγγραφή από την Ιντερ (και την βοήθεια του ατζέντη Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου). Μανατζερική ίντριγκα…

Σάντσες 2: το συμβόλαιό του είναι χαμηλότερο (περίπου 100.000 ευρώ) από των Μπακάκη, Ροντρίγκο. Αν πήγαινε στην Ανόρθωση ενδεχομένως θα μπορούσε να λειτουργήσει ως τράμπα ή αντάλλαγμα για τον Αρτυματά. Ας το κρατήσουμε αυτό για… προσεχώς. Άλλωστε η παρουσία του Αρτύματα στην Ανόρθωση έχει απενεργοποιήσει και καταστήσει μόνιμο παγκίτη τον Μπουσούλαζιτς (πρώην του Ατρομήτου, πήγε  πριν ένα χρόνο εκεί μαζί με τον Ρισβάνη).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ