aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η «τραμπάλα» των δυνατοτήτων της

Ανόρθωση: Η «τραμπάλα» των δυνατοτήτων της

Τα συναισθήματα κινούνταν σε ρυθμό… τραμπάλας από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έως την επιστροφή της αποστολής από το Βελιγράδι χθες τα ξημερώματα. Από τη μία περηφάνια για την εικόνα που αποτύπωσε το σύνολο στον αγωνιστικό χώρο του «Παρτιζάνα», από την άλλη πικρία για το αποτέλεσμα. Και ενδιάμεσα, έσκαγε το εκφρασμένο από οπαδούς της ομάδας: «Βάλ’ το ρε Χριστοφή να γίνει χαμός».

Η Ανόρθωση κατέθεσε στο κάστρο της Παρτίζαν το… πνεύμα που θέλει ο καθένας στην ομάδα να έχει τη φετινή σεζόν. Και ας άργησε στον όμιλο να «ξυπνήσει», αρχίζοντας με δύο ήττες, αποτυγχάνοντας ακολούθως να υποτάξει (μέσα-έξω) τη Φλόρα. Μετά τη νίκη επί της Γάνδης, απέδειξε και προχθές ότι μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες, να τα βάλει με οποιοδήποτε αντίπαλο, την ίδια ώρα που οι παίκτες «φώναξαν» ότι ξέρουν να αντιδρούν. Δεν τα έβαλαν ποτέ κάτω, ισοφάρισαν και κυνήγησαν τις πιθανότητες που τους αναλογούσαν για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Έπαιξαν με νοοτροπία νικητή και αυταπάρνηση. Ένα σύνολο που πάλεψε και δεν φοβήθηκε τον αντίπαλο, στο φινάλε των γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ. Μία ομάδα με τσαγανό, αγωνιστικό θράσος, παίζοντας όλοι για έναν και ένας για όλους. Η «Κυρία» έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής σε ένα ομολογουμένως εξαιρετικά ζόρικο και ιδιαίτερο τεστ, παίρνοντας ελεγχόμενα ρίσκα. Η ένταση, η ενέργεια, αλλά και η επιθυμία για νίκη, σε ματς λεπτών ισορροπιών, ανέδειξε μάλλον και τον χαρακτήρα της. Αυτόν που θέλει να μεταφέρει, πλέον, από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στις εγχώριες. Οι κυανόλευκοι φανέρωσαν τις δυνατότητές τους και το επίπεδό τους, φεύγοντας με καλό βαθμό από το στάδιο της πρωτεύουσας της Σερβίας κόντρα σε μιαν Παρτίζαν με γεμάτο ρόστερ σε όλες τις θέσεις, που διαθέτει παίκτες πρώτης γραμμής με ποιότητα και εμπειρία.

Η «Κυρία» εμφανίστηκε άριστα προετοιμασμένη, με χημεία, ομοιογένεια και ξεκάθαρους ρόλους.

Με λίγα λόγια αυτά που της έλειπαν στο ματς κόντρα στην ΠΑΕΕΚ (και όχι μόνο), τα είχε στο «Παρτιζάνα», με τους φίλους της να προσδοκούν ότι αυτές οι εμφανίσεις θα έχουν συνέχεια στο πρωτάθλημα. Τους έδωσε το δικαίωμα η εικόνα και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τους. Δεν αντιλέγει κανείς πως χρειάζεται δουλειά, στοχευμένες προσθήκες και σημαντική βελτίωση για να βρει η Ανόρθωση τον δρόμο της, να σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα, επιστρέφοντας στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ