aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η τέταρτη να είναι φαρμακερή

Ανόρθωση: Η τέταρτη να είναι φαρμακερή

Με το μαχαίρι στα δόντια και την ψυχολογία στα ύψη η Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα το απόγευμα (18:00, Cablenet1) τον Ολυμπιακό, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με φόρα από τη σπουδαία νίκη με ανατροπή επί του Άρη, η ομάδα της Αμμοχώστου θα επιχειρήσει να φτάσει σε διψήφιο αριθμών επιτυχιών στο πρωτάθλημα, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά θέση στην πρώτη εξάδα και να πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα δύο τελευταία παιχνίδια της πρώτης φάσης με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα.

Οι κυανόλευκοι δεν παρασύρονται από το γεγονός πως ο Ολυμπιακός αγνοεί τη νίκη στα ένδεκα τελευταία παιχνίδια του. Οι μαυροπράσινοι χαμογέλασαν τελευταία φορά στις 20 Νοεμβρίου 2021. Αντίπαλος; Η Ανόρθωση στο Μακάρειο, με την ομάδα του Τακτακαλά να επικρατεί με 3-2. Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές του είναι υποψιασμένοι για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν.

Άλλωστε, η «Κυρία» όχι μόνο δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα, αλλά δέχθηκε ισάριθμες σφαλιάρες! Επομένως θέλει η τέταρτη απόπειρα να είναι φαρμακερή. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι αποτελεσματική στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει και την ίδια ώρα να περιορίσει τα ατομικά και ομαδικά λάθη στο μεσοαμυντικό χώρο, τα οποία της στοίχισαν βαθμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ