aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η τακτική του καλού παιδιού και η σκληρή πραγματικότητα

Ανόρθωση: Η τακτική του καλού παιδιού και η σκληρή πραγματικότητα

Ακόνισε μαχαίρια και τα έδειξε με το τέλος του αγώνα στην Πάφο η διοίκηση της Ανόρθωσης. Ο πρόεδρος της «Κυρίας» Ευγένιος Χαμπουλλάς όχι μόνο εξέφρασε τα παράπονα της ομάδας για τη διαιτησία του Μενέλαου Αντωνίου, αλλά τον χαρακτήρισε ανεπιθύμητο για την ομάδα της Αμμοχώστου και κούνησε το δάκτυλο προς τον επιτροπή διαιτησίας της ΚΟΠ.

«Όπως έχουν και τα άλλα σωματεία ανεπιθύμητο έτσι και εμείς. Η ευθύνη για την ασφάλεια του σε περίπτωση που θα ξαναοριστεί θα ανήκει σε αυτούς που θα τον ορίσουν», τόνισε ο πρόεδρος της «Κυρίας» και προειδοποίησε ότι η τακτική του… καλού παιδιού σε ότι αφορά θέματα διαιτησίας θα εγκαταλειφθεί από τη διοίκηση των κυανόλευκων.

Στην Ανόρθωση εστιάζουν τα παράπονά τους στον καταλογισμό του πέναλτι με το οποίο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 αλλά και τον πειθαρχικό έλεγχο, υπογραμμίζοντας πως με σχετική ευκολία ο διαιτητής τιμώρησε τρεις παίκτες της ομάδας με κίτρινη κάρτα από το πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Απ’ εκεί και πέρα, η σκληρή πραγματικότητα λέει πως η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια απέτυχε να κερδίσει έναν αγώνα στον οποίο έπαιξε για 70’ με παίκτη περισσότερο με αποτέλεσμα να διανύει το μεγαλύτερο σερί άνευ νίκης στη σεζόν στην πιο κρίσιμη καμπή της! Η ομάδα της Αμμοχώστου μετρά τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα και δεν μπορεί να νιώθει καθόλου άνετα ως προς την παρουσία της στο πρώτο γκρουπ.

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε πριν από το παιχνίδι έγιναν ακόμη περισσότερες κατά τη διάρκεια του ματς με την αναγκαστική αλλαγή του Ντέλετιτς. Την ερχόμενη Πέμπτη η «Κυρία» υποδέχεται τον Άρη σε εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής και καλείται να επιστρέψει στις νίκες πριν τη ζώσουν τα μαύρα φίδια. Βερχόβετς και Εσκοβάλ δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όμως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που ήταν σήμερα στο απουσιολόγιο θα είναι διαθέσιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ