aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η συνάντηση Λάρκου – Χριστοδολόπουλου και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Ανόρθωση: Η συνάντηση Λάρκου – Χριστοδολόπουλου και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Πρώτα το ευρωπαϊκό εισιτήριο και μετά ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όσους ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν. Αυτό είναι το σύνθημα στην Ανόρθωση, με τον Δημήτρη Χριστοφόρου να δηλώνει πως ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη αρχίσει. «Γίνονται πράγματα στο παρασκήνιο και δεν είναι της ώρας να δημοσιοποιηθούν. Αν υπάρξει κατάληξη στην οποιαδήποτε περίπτωση θα έχουμε ανακοινώσεις», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας».

Όπως πληροφορείται το «Goal», προ ημερών έγινε συνάντηση ανάμεσα σε Λάρκου και Χριστοδουλόπουλο. Στον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό μεταφέρθηκε η επιθυμία ανανέωσης συμβολαίου και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε μια από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του και οι επιδόσεις του με τη φανέλα της «Κυρίας» ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αναγεννήθηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου και είναι θετικός σε ανανέωση του συμβολαίου του. Η πλευρά του Ελλαδίτη αξιώνει αύξηση των ετήσιων απολαβών του που ανέρχονται αυτή τη στιγμή στις 180.000 ευρώ, αίτημα που θα τεθεί προς συζήτηση στο επόμενο ραντεβού με τον αθλητικό διευθυντή, ο οποίος θα ανακοινωθεί και επίσημα μετά τις διοικητικές αλλαγές που θα επισημοποιηθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ