aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η «σκούπα» παίρνει τέσσερις και «ματώνει» το ταμείο

Ανόρθωση: Η «σκούπα» παίρνει τέσσερις και «ματώνει» το ταμείο

Η λογομαχία του Τιμούρ Κετσπάγια με τους Κάιλ Λάφερτι και Νίκα Κατσαράβα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με την πενιχρή προσφορά τους ώς τώρα στη σεζόν οδήγησε τον Γεωργιανό τεχνικό στην απόφαση να θέσει εκτός ομάδας τους δύο βασικούς επιθετικούς του.

Η… σκούπα στο «Αντώνης Καρράς» θα πάρει επίσης, αργά ή γρήγορα τους Αζέρ Μπουσουλάτζιτς και Νίκα Νινούα και δεν αποκλείεται μέχρι τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις. Την ίδια ώρα είναι δεδομένη πρόθεση εξάντλησης του δικαιώματος των τεσσάρων μετεγγραφών με επιθετικό, μέσο, κεντρικό αμυντικό και δεξί μπακ.

Πλέον, η… καυτή πατάτα πάει στα χέρια της διοίκησης, η οποία καλείται να βρει την πιο ανώδυνη υπό τις περιστάσεις λύση. Το συμβόλαιο και των τεσσάρων λήγει στο τέλος της σεζόν, επομένως έχουν συμβατικές υποχρεώσεις με την ομάδα της Αμμοχώστου γι’ άλλους 5-6 μήνες. Άρα, είναι δεδομένο ότι θα πληγεί το ταμείο της εταιρείας. Άλλωστε, οι Λάφερτι και Κατσαράβα έχουν συνολικές αποδοχές κοντά στις 50.000 ευρώ το μήνα, με τον Βορειοϊρλανδό να βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό λίγο πάνω από 25.000 ευρώ και τον Γεωργιανό να αμείβεται με 22.000 ευρώ μηνιαίως.

Επί της ουσίας η επιλογή του Κετσπάγια να ποντάρει στον Κάιλ Λάφερτι για την γραμμή κρούσης της Ανόρθωσης κρίνεται από τον ίδιο τον 53χρονο τεχνικό ως αποτυχημένη και ιδιαίτερα επώδυνη οικονομικά για τους κυανόλευκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ