aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η ρήτρα αποχώρησης του Κατσαράβα και η ετοιμότητα Κετσπάγια

Ανόρθωση: Η ρήτρα αποχώρησης του Κατσαράβα και η ετοιμότητα Κετσπάγια

Με την απόκτηση των Άντερσον Κορέια, Τσαρλς Ελουντού και Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης υλοποιείται σιγά-σιγά, αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξουν και ενδεχόμενες αποχωρήσεις.

Είναι γνωστό ότι αποχώρησαν οι Θεόδωρος Βασιλακάκης και Φύτος Κυριάκου, ενώ η διοίκηση δεν θα πει «όχι» σε μία καλή πρόταση για έναν εκ των Μίχαλ Ντουρίς ή Νίκα Κατσαράβα. Με τα σημερινά δεδομένα ο Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίζει το ψάξιμο για άλλους δύο ξένους παίκτες για τη μεσαία γραμμή.

Με δηλώσεις του το βράδυ της Τετάρτης (3/6) σε Μέσο Ενημέρωσης της Γεωργίας ο Κάχι Κατσαράβα, πατέρας και ατζέντης του Νίκα Κατσαράβα σημείωσε πως το ενδιαφέρον ρωσικών ομάδων είναι πραγματικό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα προκύψει μετεγγραφή. Σημείωσε πως ο γιος του έχει συμβόλαιο γι’ άλλα δύο χρόνια με την ομάδα της Αμμοχώστου η οποία για να τον παραχωρήσει αξιώνει χρήματα.

Η συμφωνία Ανόρθωσης – Κατσαράβα τον περασμένο Ιανουάριο προνοούσε επέκταση συμβολαίου με ταυτόχρονη μείωση απολαβών, καθώς από τις 250.000 ευρώ ετησίως που λάμβανε ο ποδοσφαιριστής βάζει πλέον στον τραπεζικό του λογαριασμό 200.000 ευρώ τον χρόνο.

Την ίδια ώρα, μετά από αίτημα του Κατσαράβα μειώθηκε η ρήτρα πώλησης από το 1.000.000 ευρώ στα 500.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως η νυν διοίκηση της Ανόρθωσης πλήρωσε και μάλιστα ακριβά σε τρίτους (σ.σ. τον ατζέντη Μαμούκα) τα δικαιώματα του πανύψηλου φορ, μετά από συμφωνία της προηγούμενης διοίκησης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν παγκοσμίως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ανόρθωση σαφώς και είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιστή εάν φτάσει επίσημη πρόταση χαμηλότερη του μισού εκατομμυρίου, φτάνει να ικανοποιεί τη διοίκηση.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου γνωρίζουν ότι ο Κατσαράβα… ψάχνεται για μετεγγραφή και εφόσον φέρει πρόταση ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι σε ετοιμότητα για να κινηθεί στο παζάρι για μετεγγραφή επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ