Ανόρθωση: Η προϋπόθεση για Μπουσουλάτζιτς και οι δύο αποχωρήσεις

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στην Ανόρθωση για μετεγγραφή του Αζέρ Μπουσουλάτζιτς. Όπως σημείωσε από το βράδυ της Δευτέρας (11/1) το Goal.com.cy (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) ο Βόσνιος τεχνικός όχι απλά προτάθηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά είναι ένα βήμα πριν την ένταξή του στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Για να ντυθεί στα κυανόλευκα της «Κυρίας» ο 29χρονος μέσος θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Για την ακρίβεια θα πρέπει να αποδειχθεί το ίδιο ανοικτοχέρης με τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην ομάδα του Περιστερίου, Σπύρο Ρισβανη.

Ναι μεν ο Μπουσουλάτζιτς δεν υπολογίζεται ενόψει της συνέχειας, όμως όπως και στην περίπτωση του Ρισβάνης στον Ατρόμητο θα επιδιώξουν να γλυτώσουν χρήματα από δεδουλευμένα. Εφόσον βρεθεί η «χρυσή» τομή και μείνει ελεύθερος τότε θα ανοίξει ο δρόμος για μετεγγραφή του στην Ανόρθωση.

Η επιθυμία απόκτησης του Μπουσουλάτζιτς και η δεδομένη πρόθεση του Κετσπάγια γι’ απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού μαρτυρά ότι στο άμεσο μέλλον θα ανοίξει ξανά η πόρτα της εξόδου, αφού για κάθε ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί επιβάλλεται να προκύψει και ισάριθμή αποχώρηση παίκτη από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει ενημερώσει για τις σκέψεις του τη διοίκηση της Ανόρθωσης, όμως, δύσκολα θα επιβιώσει ο Σελίν στο ενδεχόμενο που καρποφορήσουν οι προσπάθειες απόκτησης στόπερ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ