aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η πρόταση για μείωση απολαβών και αμοιβαίες «υποχωρήσεις»

Ανόρθωση: Η πρόταση για μείωση απολαβών και αμοιβαίες «υποχωρήσεις»

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Όλο αυτό το διάστημα, στις δύσκολες στιγμές της πανδημίας του κορωνοϊού στον τόπο μας, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης είχαν -όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν- εξαιρετική συνεργασία. Με αυτό το σκεπτικό, καμία πλευρά δεν θα ήθελε να διασαλευθούν οι άριστες σχέσεις τους κι έτσι αναμένεται να γίνουν αμοιβαίες «υποχωρήσεις» για να τα βρουν και στα οικονομικά θέματα που προκύπτουν από τον άμεσο τερματισμό της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας.

Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς συναντήθηκε χθες το απόγευμα μαζί με τους τρεις αρχηγούς της «Κυρίας» και συζήτησαν, μεταξύ άλλων και την πρόταση της διοίκησης. Πρόταση που περιλαμβάνει ποσοστό μείωσης των απολαβών των κυανόλευκων κατά τη διάρκεια που ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Γκόρντον Σίλντενφελντ, Νικόλας Εγγλέζου και Ρούβεν Ράγιος ανέφεραν ότι θα μεταφέρουν την πρόταση στους συμπαίκτες τους και θα απαντήσουν το συντομότερο δυνατό. Δεν αποκλείεται να απαντήσουν με αντιπρόταση. Όλες οι ενδείξεις και πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πλειονότητα τους οι παίκτες κατανοούν πλήρως τις οικονομικές συνέπειες από την πανδημία και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Λόγω της αβεβαιότητας για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς δεν μπόρεσε να απαντήσει στις ερωτήσεις των αρχηγών της Ανόρθωσης που αφορούσαν στην ημερομηνία επανέναρξης των προπονήσεων, καθώς επίσης και στην ημερομηνία έναρξης των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων στον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Κι όπως όλα δείχνουν θα αργήσουν να μάθουν τέτοιες πληροφορίες. Στην παρούσα φάση, οι πλείστοι κυανόλευκοι, με τη βοήθεια της διοίκησης αναζητούν τρόπους και πτήσεις (κατά κύριο λόγο τσάρτερ, αφού τα πλείστα αεροδρόμια είναι κλειστά) για να επιστρέψουν με ασφάλεια στην πατρίδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ