aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η πρόταση €200.000 στον Λέβι και πόσα ζήτησε ο Ισραηλινός

Ανόρθωση: Η πρόταση €200.000 στον Λέβι και πόσα ζήτησε ο Ισραηλινός

Το… μπαλάκι στην Ανόρθωση επέστρεψε ο Ρόνι Λέβι μετά τις δύο συναντήσεις που είχε με τον Χρήστο Πουλλαΐδη κατά την παρουσία του στην Κύπρο το τελευταίο σαρανταοκτάωρο. Ο Ισραηλινός τεχνικός βρέθηκε στην Κύπρο ώστε να συζητήσει με την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία οφείλει στον Ισραηλινό €405.000, καθώς απολύθηκε από τη διοίκηση Ανδρέα Παντελή χωρίς να γίνει διακανονισμός και ενώ διατηρούσε συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2020.

Ο 52χρονος προπονητής έδειξε κατανόηση και πρόθεση να χαρίσει σημαντικό μέρος των χρημάτων που δικαιούται, όμως δεν προέκυψε συμφωνία, αν και οι δύο πλευρές δεν απέχουν και πολύ από το να υπογράψουν διακανονισμό.

Διαβάστε επίσης: Στα χέρια του Πουλλαΐδη οι τρεις… καυτές πατάτες του Παντελή

Η Ανόρθωση κατέθεσε πρόταση στον Λέβι για αποπληρωμή του μισού συμβολαίου, δηλαδή €200.000, με τον Ισραηλινό να αξιώνει ακόμα μερικά μηνιάτικα που θα λάμβανε τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι ο πρώην τεχνικός της «Κυρίας» ζήτησε ακόμα περίπου €50.000.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή για το μέλλον του Πράνιτς στην Ανόρθωση

Ο Λέβι επέστρεψε στην πατρίδα του και περιμένει την απάντηση της Ανόρθωσης. Από την στιγμή που δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένο ότι θα προκύψει συμφωνία και η Ανόρθωση θα κληθεί να πληρώσει στον Λέβι ένα ποσό που θα κυμαίνεται από τις 200.000-250.000 ευρώ σε βάθος χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Έκλεισε και η δεύτερη μετεγγραφή του Κετσπάγια στην Ανόρθωση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ