aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η πρόταση 300 χιλιάδων για Πόποβιτς και η πεποίθηση Κετσπάγια - Χαμπουλλά

Ανόρθωση: Η πρόταση 300 χιλιάδων για Πόποβιτς και η πεποίθηση Κετσπάγια – Χαμπουλλά

Πριν από τον αγώνα κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς έλαβε μια άκρως δελεαστική πρόταση – βολιδοσκόπηση από ομάδα της Τουρκίας για πώληση του Ντένις Πόποβιτς, για το ποσό περίπου των 300 χιλιάδων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το «κλειδί» στις διαπραγματεύσεις Ανόρθωσης – ΠΑΟΚ για Ουάρντα

Η απάντηση που δόθηκε από πλευράς κυανολεύκων ήταν κάθετα αρνητική, αφού η απόκτηση του Σλοβένου ήταν υπέρβαση για την προσφυγική ομάδα.

Αυτή την ώρα η Ανόρθωση έχει μια χρυσή ευκαιρία, μετά την κλήρωση του Κόνφερενς Λιγκ που αφήνει ελπίδες πρόκρισης, να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο είτε με τον Αμρ Ουάρντα είε με έναν άλλο εξίσου ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έτσι, η ομάδα της Αμμοχώστου θα διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις το κάτι… παραπάνω από την παρουσία της στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Πρόγραμμα Ανόρθωσης: Αυλαία εντός έδρας, κλείσιμο στο Βελιγράδι

Τόσο ο Τιμούρ Κετσπάγια όσο και ο Ευγένιος Χαμπουλλάς είναι πεπεισμένοι πως με την ομάδα που δημιούργησαν, αλλά και με την έντονη στήριξη του κόσμου, κάτι καλό θα φέρει η φετινή χρονιά για την «Κυρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ