aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η προσοχή στην επόμενη μέρα

Ανόρθωση: Η προσοχή στην επόμενη μέρα

Τη μοναδική της διέξοδο για διάκριση στη φετινή σεζόν έχασε η Ανόρθωση, με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου να σφραγίζει και τυπικά την αποτυχημένη χρονιά.

Οι κυανόλευκοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στον «τελικό» και πήραν αυτό που τους «άξιζε» βάσει των δύο εμφανίσεων τους απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως παραδέχτηκε άλλωστε και ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαια την πρόκριση των μαυροπρασίνων.

Κατά συνέπεια, η «Κυρία» έμεινε εκτός στόχων στη σεζόν από πολύ νωρίς, κάτι που είχε να συμβεί από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Τότε ήταν που αγωνίστηκε ξανά στο δεύτερο γκρουπ, έχοντας όμως τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών λόγω της υπόθεσης με τον Ουζόχο, ενώ είχε αποκλειστεί στον Β’ γύρο του κυπέλλου από το Παραλίμνι.

Η Ανόρθωση είναι υποχρεωμένη να υποστεί το «μαρτύριο» της συμμετοχής στο γκρουπ του υποβιβασμού και χρειάζεται να βρει κίνητρα ώστε να αξιοποιηθούν τα ματς που απομένουν. Αρχής γενομένης στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τρίτης με αντίπαλο τον Άρη, για την 26η αγωνιστική και στη συνέχεια στα 14 ματς του δεύτερου γκρουπ, στα οποία παρά την απογοήτευση οι κυανόλευκοι θέλουν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Αποφασίζονται άλλωστε αποφασισμένοι ώστε να διεκδικήσουν το απόλυτο των νικών μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Μοιάζει δεδομένο ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής νεαροί ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αποκομίσουν χρήσιμες εμπειρίες και να αξιολογηθούν ενόψει της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα, αυτό που απασχολεί κυρίως στο στρατόπεδο της «Κυρίας» είναι η επόμενη ημέρα. Η φετινή εφιαλτική σεζόν χρειάζεται να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν, ώστε η προσφυγική ομάδα να επιστρέψει του χρόνου στον δρόμο των επιτυχιών. Προκειμένου να τα καταφέρει θα χρειαστεί να μην επαναληφθούν τα λάθη της φετινής σεζόν και να προχωρήσει σε σωστές επιλογές σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ