aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η πολυκοσμία στα δεξιά έπιασε τόπο

Ανόρθωση: Η πολυκοσμία στα δεξιά έπιασε τόπο

Τρία παιχνίδια σε διάστημα εννέα ημερών έδωσε η Ανόρθωση με τον Τιμούρ Κετσπάγια να χρησιμοποιεί τρεις διαφορετικούς δεξιούς εξτρέμ. Στο παιχνίδι με την Ομόνοια ο Γεωργιανός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Μίλος Ντέλετιτς, στην αναμέτρηση με τη Φλόρα χρησιμοποιήθηκε ο Δημήτρης Χριστοφή, ενώ στο παιχνίδι με την Πάφος FC προτιμήθηκε ο Νίκος Καλτσάς.

Ολικό ροτέισον από τον προπονητή της Ανόρθωσης και το αποτέλεσμα μάλλον τον δικαίωσε, καθώς ο Σέρβος πιστώθηκε την ασίστ στο γκολ του Κατσαράβα στο παιχνίδι του ΓΣΠ, ο Χριστοφή σκόραρε στην «Λε Κοκ» Αρένα στο Ταλίν, ενώ ο Καλτσάς πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με την Πάφο.

Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός ήταν πέρσι αναντικατάστατος, όμως φέτος μετρά 12 συμμετοχές, εκ των οποίων μόνο έξι ως βασικός από τα 17 επίσημα παιχνίδια της Ανόρθωσης σε Κύπρο και Ευρώπη. Με την απόκτηση του Ντέλετιτς ο ανταγωνισμός μεγάλωσε, όμως κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί αποδεικνύει πόσο πολύτιμος ποδοσφαιριστής είναι.

Τη θέση στο αριστερό άκρο καπάρωσε ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος στο παιχνίδι με την Πάφο ήταν μακράν του δεύτερου ο πιο ποιοτικός παίκτης στο γήπεδο, είχε τρομερή συνέπεια στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ από δικό του τακουνάκι στον Κορέια άρχισε η φάση του μοναδικού τέρματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ