aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η πίστη και οι καλές επιλογές

Ανόρθωση: Η πίστη και οι καλές επιλογές

«Εγώ το έλεγα ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να παίξουμε καλά», είπε χαρακτηριστικά μετά τον επαναληπτικό με τη Ραπίντ ο Τιμούρ Κετσπάγια. Κι ας αποκλείστηκε η Ανόρθωση. Αλλά το πάλεψε, ήταν ανταγωνιστική απέναντι σ’ έναν καλό αντίπαλο, όμως το 0-3 του πρώτου αγώνα ήταν δύσκολο να ανατραπεί. Ο Γεωργιανός τεχνικός πιστεύει στην ομάδα του, γνωρίζει τις δυνατότητές της. Ζει τους ποδοσφαιριστές καθημερινά στις προπονήσεις, βλέπει τι μπορούν να δώσουν.

«Είχαμε καλούς παίκτες, φέραμε κι άλλους καλούς παίκτες», πρόσθεσε ο Κετσπάγια. Και η διαπίστωση, έστω κι αν το δείγμα είναι πολύ μικρό, είναι ότι η Ανόρθωση έφερε καλούς παίκτες. Το «φώναξαν» με την παρουσία τους στο πρώτο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Χριστοδουλόπουλος, Ντέλετιτς, Πόποβιτς, Αραγιούρι και Λάφερτι (που πέτυχε και το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Ανόρθωσης) έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους να δικαιώσουν αυτούς που τους επέλεξαν. Ακόμη τώρα εγκλιματίζονται στα νέα τους δεδομένα.

«Με στόχο να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας που είναι η κατάκτηση τίτλων και η πρόκριση σε ομίλους», είπε ακόμη ο κόουτς της Ανόρθωσης. Αυτό θα πει εμπιστοσύνη αλλά και νοοτροπία νικητή. Τι απομένει; Σταθερότητα σε υψηλές πτήσεις και συνέπεια σε θετικά αποτελέσματα. Για την ώρα προέχει το πρώτο ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ. Να τεθούν οι βάσεις και στον επαναληπτικό, σ’ ένα καυτό «Αντώνης Παπαδόπουλος», να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Θα είναι πιο έτοιμη από κάθε άποψη.

Ο Ίρφαν Πέλιτο από τη Βοσνία θα είναι ο διαιτητής του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ, που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νταμίρ Λάζιτς και Γκόραν Ντούζιακ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αντμίρ Σέχοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ