aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η μία μετεγγραφή μετά την άλλη

Ανόρθωση: Η μία μετεγγραφή μετά την άλλη

Μετά την απόκτηση του Βάγκνερ, το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ντάγκλας Γκρατσιάνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η επιτροπή φούτσαλ της Ανόρθωσης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βραζιλιάνου φουτσαλιστή, Ντάγκλας Γκρατσιάνο.

Ο Ντάγκλας Γκρατσιάνο είναι 35 χρονών και έχει μεγάλη προϋπηρεσία και εμπειρία στο φούτσαλ. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρα τους το πέρασε στη Βραζιλία, εκεί όπου πέρασε από ομάδες όπως η Σάο Πάολο, η Παλμέιρας, η Σάντος η Σαντα Φε και πολλές άλλες.

Παράλληλα, ο Ντάγκλας Γκρατσιάνο έχει και διεθνή καριέρα καθώς αγωνίστηκε στην Τσεχία με τα χρώματα της FC Balticflora, ενώ θήτευσε τέσσερα χρόνια και στο Καζακστάν με τα χρώματα των Pato Branco Futsal και Tulpar, καθώς και από τη Γαλλία όπου αγωνίστηκε με την Sporting Club Paris. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στη Βραζιλία.

Καλωσορίζουμε τον Ντάγκλας Γκρατσιάνο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχία και διακρίσεις, με τον Φοίνικα στο στήθος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ