aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η μέρα της... κρίσης για Λάζαρο και η εναλλακτική

Ανόρθωση: Η μέρα της… κρίσης για Λάζαρο και η εναλλακτική

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

O κύβος ερρίφθη όσον αφορά τα επόμενα βήματα στο μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης. Αρχές της επόμενης εβδομάδας, το πιθανότερο τη Δευτέρα, τεχνική ηγεσία και διοίκηση της «Κυρίας», θα έχουν συνάντηση με σκοπό να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την τρίτη χειμερινη μετεγγραφή.

Η περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου απασχολεί την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, αλλά η παρουσία του ποδοσφαιριστή στο βασικό σχήμα του Ατρόμητου στον αγώνα με τη Λαμία ίσως να δυσκολεύει τα δεδομένα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει και εναλλακτικές λύσεις για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής με ποδοσφαιριστή ο οποίος να μπορεί να δώσει βοήθειες, τόσο στη θέση πίσω από τον επιθετικό αλλά και στα άκρα.

Όπως λένε οι πληροφορίες μας, αν και αρχικά έπαιξε έντονα το σενάριο για κίνηση στην άμυνα, η απόφαση είναι η βαρωσιώτικη ομάδα να πάει για έναν παίκτη ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Τιμούρ Κετσπάγια εμπιστεύεται τους Κορρέα και Παναγιώτη Αρτυματά, και εφόσον κριθεί αναγκαίο θα τους ρίξει στη μάχη. Όσον αφορά τον Γεβγέν Σελίν, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν τη Δευτέρα για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ