aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η μεγάλη στιγμή έφτασε, από το ψηλότερο σημείο της Λάρνακας

Ανόρθωση: Η μεγάλη στιγμή έφτασε, από το ψηλότερο σημείο της Λάρνακας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η μεγάλη στιγμή έφθασε. Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρουσιάζεται και επίσημα την ερχόμενη Παρασκευή από τη διοίκηση της Ανόρθωσης, η οποία ταυτόχρονα θα παρουσιάσει και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, 2019-2020. Μετά από περίπου 11 χρόνια ο αγαπημένος καραφλός των φίλων της «Κυρίας» θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας, με την οποία γνώρισε ανεπανάληπτες στιγμές, και θα προσπαθήσει να την οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως την Παρασκευή, 17 Μαΐου, στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Radisson Blu (16ος όροφος – Sky Bar) στη Λάρνακα, όπου θα γίνει παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας, Τιμούρ Κετσπάγια, όπως επίσης και των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2019-2020», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Κετσπάγια θα τοποθετηθεί για την επιστροφή του στην ομάδα της Αμμοχώστου και ακολούθως θα δεχθεί ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, αφού αναμένεται η παρουσία του Γεωργιανού να προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον. Ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης αναμένεται να μιλήσει και για τα μετεγγραφικά ζητήματα και τους στόχους της ομάδας στη διετία που θα είναι προπονητής.

Η Ανόρθωση επέλεξε να παρουσιάσει πακέτο Κετσπάγια και διαρκείας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκμεταλλευτεί εμπορικά όσο γίνεται καλύτερα τη μεγάλη επιστροφή του Γεωργιανού. Οι οικονομικές ανάγκες της ομάδας αυτή την περίοδο είναι τεράστιες και είναι σημαντικό να προκύψει από τα διαρκείας ένα σεβαστό ποσό για να κλείσουν «τρύπες». Μέχρι το τέλος του μήνα η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάζεται περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο προγραμματισμός «τρέχει».

Παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια και θα φύγουν θα πρέπει να αποζημιωθούν, ενώ παίκτες οι οποίοι έχουν συμφωνήσει να έρθουν στην ομάδα σε αρκετές περιπτώσεις ζητούν προκαταβολή. Όλα αυτά καλείται να τα καλύψει η διοίκηση Πουλλαΐδη και η πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια εκτιμάται ότι θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ακόμη και να υπάρξει ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας τη φετινή χρονιά. Ειδικά αν ανακοινωθούν ονόματα ποδοσφαιριστών που θα κάνουν.. κλικ στον κόσμο, τότε υπάρχουν όλες οι προοπτικές για ρεκόρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ