aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η μεγάλη ευκαιρία του Νόβοτνι

Ανόρθωση: Η μεγάλη ευκαιρία του Νόβοτνι

Όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης περιμένουν με αγωνία το ντεμπούτο του Σόμα Νόβοτνι, ο οποίος ήρθε για να αντικαταστήσει τους Νίκα Κατσαράβα και Κάιλ Λάφετι. Να ξεπεράσει τους πρώην κυανόλευκους δεν θα είναι τόσο δύσκολο, αφού -κακά τα ψέματα- δεν κατάφεραν να πείσουν για την αξία τους.

Περισσότερο ο Γεωργιανός φορ για τον οποίο δαπανήθηκε μια ολόκληρη περιουσία, είχε ειδική μεταχείριση, αλλά απογοήτευσε. Ο ίδιος ο Ούγγρος φορ, δηλώνει ότι ανυπομονεί να μπει στη δράση, αλλά και να γνωρίσει όλους τους συμπαίκτες του, αφού κάποιοι λείπουν ως κρούσματα κορωνοϊού.

«Ήθελα να παίξω σε μια ομάδα στην οποία θα αποτελώ από τις βασικές επιλογές στην επίθεση. Στην Μπόχουμ πάλεψα κάθε λεπτό και ήθελα να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν. Πίστεψα ότι θα αξιοποιηθώ περισσότερο, αλλά και πάλι έγινα ο τρίτος στη σειρά επιθετικός. Περίμενα λίγες περισσότερες ευκαιρίες», έχει δηλώσει πρόσφατα σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Σόμα Νόβοτνι και θέλει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Το είπε άλλωστε και ο ίδιος: «Όταν λοιπόν βρήκα ομάδα στην οποία μπορώ να προσφέρω και να γίνω ο νούμερο ένα επιθετικός, ήμουν πεπεισμένος να κυνηγήσω την ευκαιρία. Η Ανόρθωση είναι μεγάλος σύλλογος και από τη στιγμή που είχα την πρόταση ανυπομονούσα να έρθω εδώ και να αγωνιστώ».

Το βιογραφικό του Ούγγρου στράικερ δεν είναι άσχημο. Πριν κλείσει τα 20 του χρόνια τον απέκτησε η Νάπολι, ενώ το ποσοστό του στο σκοράρισμα είναι αρκετά καλό (75 γκολ σε 239 συμμετοχές). Υπήρχαν σεζόν, όπως στην Ούιπεστ (2017-18) και στη νοτιοκορεάτικη Μπούσαν Παρκ (2019-20), όταν είχε πετύχει 17 και 12 γκολ αντίστοιχα. Όλα δείχνουν ότι ξέρει την τέχνη και απομένει να το επιβεβαιώσει εντός του γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ