aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Η μεγάλη δύναμη της «Κυρίας»…

Aνόρθωση: Η μεγάλη δύναμη της «Κυρίας»…

ΤΟΥ ΠΑΟΥ ΛΑΡΝΚΟΥ

Όσοι έχουν δει μέχρι σήμερα τα παιχνίδια της Ανόρθωσης δεν πρέπει να διαφωνούν. Αυτό που κάνει τη διαφορά στην Ανόρθωση, αυτό που της δίνει πολλούς πόντους στο γήπεδο είναι η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Ο Αρτυματάς με τον Μαργκάσα έχουν «δέσει» για τα καλά και σε κάθε παιχνίδι «καταπίνουν» πολλά χιλιόμετρα και με τα τρεξίματά τους καταφέρνουν να περιορίζουν την κατοχή του αντιπάλου.

Το είδαμε αυτό και κόντρα στην Πάφο και απέναντι στον Απόλλωνα. Λίγο πιο μπροστά τους είναι ο «αφηνιασμένος» Ράγιος. Ένας Ράγιος, ο οποίος κάνει φοβερή δουλειά ακόμη και αμυντικά. Και αυτό γιατί φέτος δεν σκοράρει και δημιουργεί μόνο αλλά τρέχει και καλύπτει χώρους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κυνηγώντας παραμονή στην κορυφή και σπιτικό… αλάνθαστο!

Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι ποδοσφαιριστής που έχει τα φόντα να δώσει ακόμη περισσότερα. Όταν βρει λίγο χώρο μπορεί να κάνει τη ζημιά, ενώ και από τις στατικές φάσεις, είναι παίκτης ο οποίος προκαλεί έντονο πονοκέφαλο στις αντίπαλες άμυνες. Απέναντι στην Ομόνοια, οι φίλοι της Ανόρθωσης αναμένουν ότι η δική του συμβολή αναμένεται να είναι σημαντική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ