aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η… μάχη του Γουαρίς με τους αριθμούς

Ανόρθωση: Η… μάχη του Γουαρίς με τους αριθμούς

Η απόκτηση του Ματζίντ Γουαρίς από πλευράς Ανόρθωσης έγινε με έναν στόχο. Να παρουσιαστεί ενισχυμένη στην επίθεση σε σχέση με όσα έδειξε στα πλείστα φιλικά της.

Για να δικαιωθεί η ομάδα προγραμματισμού της «Μεγάλης Κυρίας», ωστόσο, θα πρέπει ο Γκανέζος σέντερ φορ να δώσει… μάχη με τους αριθμούς. Συγκεκριμένα, να μεγαλώσει τον χρόνο συμμετοχής του και παραλλήλως την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα, σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν και ειδικά με τις τρεις τελευταίες.

Ασφαλώς και είναι αισιόδοξο ότι αξιοπρόσεκτες ομάδες δαπάνησαν χρήμα για να τον εντάξουν στις τάξεις τους, όπως οι Λοριάν, Ναντ, Πόρτο, Στρασβούργο και Σπαρτάκ Μόσχας. Το τίμημα όμως ήταν ότι συνάντησε αρκετό συναγωνισμό, δίχως να καταφέρει να καθιερωθεί τις πλείστες φορές.

Αποτέλεσμα ήταν οι περιορισμένες εμφανίσεις, εκ των οποίων οι πλείστες από τον πάγκο, καθώς και τα γκολ με το σταγονόμετρο.

Το στοίχημά του λοιπόν είναι να επιστρέψει σε τετραψήφιο αριθμό λεπτών συμμετοχής και σε διψήφιο αριθμό τερμάτων. Η τελευταία «γεμάτη» του σεζόν ήταν το 2018-19 με 2.574’ σε 37 συμμετοχές και εφτά γκολ με τη Ναντ, ενώ η τελευταία του παραγωγική περίοδος ήταν το 2015-16 με 11 τέρματα με τη Λοριάν.

Όσο για την καλύτερη χρονιά της καριέρας του; Πριν από δέκα χρόνια με τη σουηδική Χάκεν. Σκόραρε 26 φορές σε όλες τις διοργανώσεις το 2012 σε 35 συμμετοχές και 2.811’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ