aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η λίστα από το «ψυγείο» και το απομακρυσμένο σενάριο

Ανόρθωση: Η λίστα από το «ψυγείο» και το απομακρυσμένο σενάριο

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Με τη διαδικασία αξιολόγησης υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων και διαβουλεύσεων με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, αλλά χωρίς να προκύπτει ουσιαστική εξέλιξη που να καταδεικνύει ότι πλησιάζει η ώρα της μετεγγραφής μεσοεπιθετικού, κύλησε η χθεσινή ημέρα στην Ανόρθωση. Μάλιστα, ο Τιμούρ Κετσπάγια διαμήνυσε στη διοίκηση της «Κυρίας» ότι εάν δεν εντοπίσει ποδοσφαιριστή που να κρίνει ο ίδιος ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα δεν θα προχωρήσει σε μετεγγραφή. Το σενάριο αυτό δεν είναι το επικρατέστερο, αφού υπάρχει έντονη κινητικότητα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και «ξεσκόνισμα» βιογραφικών.

Η αναζήτηση του Κετσπάγια δεν άρχισε από μηδενική βάση. Προτού βρεθεί στο προσκήνιο η περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου, είχε καταρτιστεί «λίστα» με πιθανούς στόχους, η οποία βγήκε από το «ψυγείο». Ανάμεσα σε αυτούς, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στον «Active», είναι και το όνομα του Βαλεριάν Κβίλια, 26χρονου Γεωργιανού με καταγωγή από την Ουκρανία.

Ο 32 φορές διεθνής με την Εθνική Γεωργίας ποδοσφαιριστής από το καλοκαίρι του 2019 αγωνίζεται στη Λέγκια Βαρσοβίας, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 44 συμμετοχές και πέτυχε οκτώ τέρματα, όλα στην περσινή σεζόν. Ο Κετσπάγια γνωρίζει πολύ καλά την αξία του συμπατριώτη του διεθνούς, κρίνει ότι πληροί τις προδιαγραφές, όμως πρόκειται για ποδοσφαιριστή με υψηλότερο κασέ από το διαθέσιμο μπάτζετ της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ