Η Ανόρθωση είναι δεδομένο πως θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Γκουράμ Κάσια, αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια τον έχει επιλέξει ανάμεσα από αρκετούς ποδοσφαιριστές που ήταν υποψήφιοι για το κέντρο της άμυνας.
Η περίπτωση του 33χρόνου στόπερ εξακολουθεί να είναι ανοικτή για την Ανόρθωση, παρόλο που η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει τον πρώτο λόγο. Η «Κυρία» έχει καταθέσει μια προσφορά, η οποία προβληματίζει τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή.
Η λεπτομέρεια της πρότασης που έχει καταθέσει η Ανόρθωση αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου, που είναι διετούς διάρκειας. Την ίδια ώρα η Σλοβάν Μπρατισλάβας έχει δώσει στον κεντρικό αμυντικό μονοετές συμβόλαιο, αλλά με καλυτέρους οικονομικούς όρους. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αναφέρει ότι εντός της βδομάδας θα πάρει την οριστική του απόφαση.