aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η «Κυρία» πονοκεφαλιάζει για τα άκρα της άμυνας

Ανόρθωση: Η «Κυρία» πονοκεφαλιάζει για τα άκρα της άμυνας

Ανάμεσά στα ζητήματα που πρέπει να επιλύσει ο Τιμούρ Κετσπάγια και η Ανόρθωση είναι οι αδυναμίες στα άκρα της άμυνας. Ο τραυματισμός του Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν έφερε στην επιφάνεια το έλλειμμα στο δεξί άκρο. Δοκιμάστηκε ο Κορρέα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ σήμερα δεν αποκλείεται να δοκιμασθεί και ο Καλτσάς, ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της «Κυρίας» στην περσινή περίοδο, αλλά ως ακραίος επιθετικός.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ σε κάποια παιχνίδια ο Άντερσον Κορέια ήταν εξαιρετικός, κάποιες άλλες φορές δεν ικανοποιεί τα «θέλω» του προπονητή. Κάπως έτσι έγινε και στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Παρτίζαν όταν αντικαταστάθηκε στο 50’. Ο αντικαταστάτης του, ο Ανδρέας Αβραάμ, φέρεται ως υποψήφιος για το αρχικό σχήμα στο σενάριο που θέλει τον Κετσπάγια να προχωρεί σε αλλαγές.

Απ’ εκεί και πέρα, «βραχνάς» είναι η θέση του σέντερ φορ, λόγω του τραυματισμού του Λάφερτι και τις ενοχλήσεις που είχε ο Ονησίφορος Ρουσιάς. Είναι ανοικτό, λοιπόν, το ενδεχόμενο να αγωνιστούν είτε ο Νίκα Κατσαράβα είτε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που δεν είναι η θέση που του ταιριάζει απόλυτα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα στηριχθεί σήμερα στους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και την περασμένη Πέμπτη, πλην του Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τη Δόξα και θα είναι στην εξέδρα. Θα απουσιάσουν δηλαδή οι Λάφερτι, Αμπαρτζουμιάν, Χριστοφή, Ντέλετιτς και Χρυσοστόμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ