aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η «Κυρία» αποκαλύπτεται

Ανόρθωση: Η «Κυρία» αποκαλύπτεται

Μεσημεριάτικα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας Ανόρθωσης. Μεσημέρι ώρα Πολωνίας σήμερα, 13:00 στην Κύπρο, η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στους οπαδούς της έστω και τηλεοπτικά. Στο πρώτο φιλικό της νέας περιόδου θα αντιμετωπίσει σε πολωνικό έδαφος την Μακάμπι Πέταχ Τίκβα. Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά αποκλειστικά στους συνδρομητές της Cablenet κι έτσι οι φίλοι της θα μπορέσουν να πάρουν μία πρώτη γεύση από τα νέα αποκτήματα.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά εννέα συνολικά είναι τα νέα αποκτήματα των κυανόλευκων, τα οποία εκτός απροόπτου θα πάρουν σήμερα λεπτά συμμετοχής. Πρόκειται για τους Μιχαήλ, Χαρογιάν, Μπαϊσίνιο, Μηνά Αντωνίου και Κίκο στην άμυνα, τον Πάντσεον στη μεσαία γραμμή και τους πλάγιους επιθετικούς Φερέιρα, Νινγκά, και Εμπραλίτζε. Ο Ντάρκο Μίλανιτς έχει αρκετές επιλογές αφού στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας βρίσκονται συνολικά 25 παίκτες. Απουσιάζει μόνο ο Αμρ Ουάρντα, επειδή δεν κατάφερε να εξασφαλίσει βίζα για την Πολωνία.

Ο αθλητικός διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου σε συνεργασία με τον Ντάρκο Μίλανιτς έχουν ενημερώσει τους Ντένις Πόποβιτς και Μπλαζ Βερχόβετς να βρουν νέα ομάδα. Μέχρι να τα καταφέρουν, όμως, προπονούνται κανονικά και θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε σήμερα αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Έχει διευκρινιστεί, πάντως, ότι θα παραμείνουν στο ρόστερ, εφόσον δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες για να βρουν νέο σταθμό στην καριέρα τους.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η προσπάθεια του αθλητικού διευθυντή Νεόφυτου Λάρκου και του διευθυντή του τμήματος σκάουτινγκ, Σάββα Δαμιανού για τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων στο ρόστερ. Το όνομα του Ουκρανού Μπέζους απασχόλησε κι ενδέχεται να απασχολεί ακόμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ