Ανόρθωση: Η καραντίνα επηρεάζει και την ανανέωση συμβολαίου του Ράγιος

«Ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όποτε και αν αυτό είναι εφικτό να γίνει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού», είναι η θέση της Ανόρθωσης για την τύχη της σεζόν, όπως εκφράστηκε τον τελευταίο καιρό τόσο από τον πρόεδρο της εταιρείας, Ευγένιο Χαμπουλλά, όσο και από τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου παρά τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες που προκύπτουν από την αναστολή του πρωταθλήματος πλήρωσαν τον μισθό Φεβρουαρίου και περιμένουν τα νεότερα σχετικά με το αποτέλεσμα των επαφών ανάμεσα σε ΚΟΠ, σωματεία, ΠΑΣΠ και Σύνδεσμο Προπονητών και κατά πόσο θα προκύψουν περικοπές μισθών.

Το κυπριακό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε καραντίνα και ως εκ τούτου έχει «παγώσει» και το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Ρούβεν Ράγιος. Με βάση προηγούμενη συμφωνία της «Κυρίας» με τον Ισπανό επιτελικό μέσο η συνεργασία τους ανανεώνεται αυτόματα εφόσον συμμετάσχει σε 25 αγώνες του φετινού πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής ο έμπειρος μέσος έχει καταγράψει 23 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, επομένως χρειάζεται άλλες δύο για να «κλειδώσει» θέση και τη νέα σεζόν στο «Αντώνης Καρράς».

Εφόσον επαναρχίσει το πρωτάθλημα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ράγιος θα ξεπεράσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών. Στο απευκταίο σενάριο ακύρωσης του φετινού πρωταθλήματος τα πάντα θα είναι υπό αίρεση και θα πρέπει οι δύο πλευρές (Ανόρθωση και Ράγιος) να καθίσουν στο τραπέζι για να εξετάσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ