aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η καλύτερη «Κυρία» του 2021

Ανόρθωση: Η καλύτερη «Κυρία» του 2021

Το βαγόνι διεκδίκησης του πρωταθλήματος πρόλαβε στο παρά πέντε του 2021 η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε το απόλυτο των εννέα βαθμών στα παιχνίδια με Δόξα, Εθνικό και ΠΑΕΕΚ, βελτιώνοντας κατά πολύ τη βαθμολογική της θέση.

Οι κυανόλευκοι «τρέχουν» το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί τους στη σεζόν, ισοφάρισαν την καλύτερη επίδοσή τους μέσα στο 2021 και αποχαιρετούν το έτος, εφτά βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Βαθμολογική διαφορά που επιτρέπει στην «Κυρία» να κυνηγήσει τον στόχο που τέθηκε εξ αρχής για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα πολύ θετικά για την ομάδα του Κετσπάγια η τρίτη διαδοχική απαραβίαστη εστία. Μπροστάρης στο «διπλό» επί της ΠΑΕΕΚ ο φορμαρισμένος Ντέλετιτς, ενώ ο Χριστοφή σε ρόλο επιθετικού πιστώθηκε άλλη μία ασίστ. Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός πως η Ανόρθωση αν και δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης τελείωσε το παιχνίδι με εννέα τελικές προσπάθειες, οι οποίες ήταν όλες στον στόχο και εάν οι παίκτες της ήταν πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να πετύχαιναν περισσότερα τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ