aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η κακιά συνήθεια που την πληγώνει

Ανόρθωση: Η κακιά συνήθεια που την πληγώνει

«Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση», λέει ο θυμόσοφος λαός. Στην προκειμένη το γεγονός πως η Ανόρθωση βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε μάλλον θα πρέπει να ανησυχήσει τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Η ομάδα της Αμμοχώστου σε όλα τα παιχνίδια υπερίσχυσε του αντιπάλου, καταγράφοντας περισσότερες τελικές προσπάθειες, όμως κέρδισε μόνο δύο από τους πέντε αγώνες της και υποχρεώθηκε ήδη σε τρεις ήττες. Ο κανόνας στα παιχνίδια της «Κυρίας» στο φετινό πρωτάθλημα είναι να μένει πίσω στο σκορ και στη συνέχεια να τρέχει να μαζέψει την κατάσταση.

Το κατάφερε μια φορά, ανατρέποντας τα εις βάρος της δεδομένα στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, όμως τις υπόλοιπες τρεις απέτυχε να αποτρέψει το μοιραίο. Κόντρα στον Άρη μείωσε το σκορ από 3-0 σε 3-2 και είχε κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Με την ΑΕΛ το 2-1 υπέρ των γαλαζοκιτρίνων αποτελεί πλασματική εικόνα της αναμέτρησης, αφού οι κυανόλευκοι πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων κραυγαλέες ευκαιρίες.

Τα ατομικά και ομαδικά λάθη στην ανασταλτική λειτουργία της Ανόρθωσης στοίχισαν εύκολα τέρματα με αποτέλεσμα η «Κυρία» να διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματα με εννέα γκολ παθητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ