aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η ισχύς εν τη ενώσει

Ανόρθωση: Η ισχύς εν τη ενώσει

Ενωτικός, ομαδικός και αποφασισμένος να οδηγήσει το μεγάλο καράβι της Ανόρθωσης από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα σε ήρεμα νερά εμφανίστηκε ο Ανδρέας Σάντης. Ο νέος πρόεδρος της «Κυρίας» παρουσίασε έναν προς έναν τους 10 συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο της ποδοσφαιρικής εταιρείας και έστειλε μήνυμα συμπόρευσης για να επαναφέρουν την ομάδα της Αμμοχώστου στο δρόμο των επιτυχιών.

«Εδώ δεν είναι ένα ΔΣ, είναι 11 φίλοι που έχουν αποκλειστικό σκοπό να δώσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους, για να επαναφέρουν την Ανόρθωση στον δρόμο των επιτυχιών, να επαναφέρουν την αίγλη και τη λάμψη που αυτό το ιστορικό σωματείο εκπροσωπεί», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ανδρέα Σάντη, ο οποίος ευχαρίστησε γι’ άλλη μία φορά την οικογένεια Πουλλαΐδη για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του, αλλά και τη διοίκηση του Σωματείου που συμπορεύθηκε μαζί του. Μάλιστα, μετά από ερώτηση για τη εκκρεμούσα συμφωνία διαχείρισης με το σωματείο, μίλησε για ενιαία Ανόρθωση. «Κάποιες τροποποιήσεις εκκρεμούν και είμαστε σε συζητήσεις. Η Ανόρθωση είναι μία, όλοι είμαστε αδέρφια και έχουμε όλοι την ίδια ομάδα αίματος».

Ο νέος πρόεδρος της Ανόρθωσης υπογράμμισε την ανάγκη εξεύρεσης νέων πόρων οικονομικής ενίσχυσης, σημειώνοντας πως δεν μπορεί η Ανόρθωση να θεωρεί δεδομένη τη χωρίς περιορισμούς οικονομική αρωγή της οικογένειας Πουλλαΐδη. «Ευχαριστούμε τον κ. Πουλλαΐδη για τη δέσμευση του, αναφορικά με το έλλειμμα της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου, αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι καθόμαστε και περιμένουμε να γίνει το έμβασμα του ποσού, γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί». Ο Ανδρέας Σάντης προανήγγειλε τη σύσταση επιτροπών, ώστε να γίνουν άμεσα ενέργειες για τη δημιουργία νέων πόρων εισοδημάτων για κάλυψη επείγον υποχρεώσεων.

Η διοίκηση Ανδρέα Σάντη απέφυγε τα μακροπρόθεσμα πλάνα και εστίασε την προσοχή όλων στη βελτίωση της ομάδας και τη διεκδίκηση του κυπέλλου. «Έχουμε να εκπληρώσουμε στόχους με την υφιστάμενη σύνθεση της ομάδας και αυτή είναι η προσοχή μας. Νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημαίνουν μερική εκπλήρωση των στόχων μας: κατάκτηση κυπέλλου και έξοδος στην Ευρώπη. Σε μεταγενέστερο στάδιο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα», κατέληξε ο Ανδρέας Σάντης.

Εμπιστοσύνη σε Βέσκο, προαγωγή Πριέτο

Πεπεισμένοι πως οι μετεγγραφές Ιανουαρίου θα δώσουν νέα δυναμική δηλώνουν στην Ανόρθωση. Οι προσθήκες των Τεχέρα, Αντονίν, Γκερέρο και Μραζ είχαν τη «σφραγίδα» του Αντόνιο Πριέτο, ο οποίος όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Σάντης, ενεργεί ως τεχνικός διευθυντής και την αποκλειστική ευθύνη λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει ο πρόεδρος της «Κυρίας». Παράλληλα, ξεκαθαρίστηκε πως ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς είναι ο επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου. «Τα χαρακτηριστικά του Βέσκο είναι γνωστά και δεν έχουν αλλάξει από αυτά που είχε ως ποδοσφαιριστής. Γεννημένος πολεμιστής, γεννημένος νικητής, είναι ένας από εμάς», διαμήνυσε ο Ανδρέας Σάντης. Ο κ. Σάντης ενημέρωσε πως συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα και θα αιτηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας Μίλοραντ Μάζιτς.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ