Ανόρθωση: Η ιχνηλάτηση του Τιμούρ για «Box to Box» μέσο κι έναν… Ράγιος

Δε μένει με σταυρωμένα χέρια ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο προπονητής της Ανόρθωσης τρέχει τα θέματα προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν και βρίσκεται ήδη στο ψάξιμο για παίκτες που όχι μόνο θα καλύψουν τα κενά από την αποχώρηση/αποδέσμευση κάποιων παικτών, αλλά θα προσδόσουν περισσότερη ποιότητα στην ομάδα.

Όπως γράψαμε και χθες, στις προτεραιότητες του Γεωργιανού κόουτς είναι η απόκτηση ενός ενός «Box to Box» μέσου, δηλαδή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουν οι Αρτυματάς, Μαργκάσα και Νταουσβίλι που επίσης αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Δεν ψάχνει δηλαδή για… συμπλήρωμα, αλλά για ποδοσφαιριστή με ποιότητα και εμπειρία που θα κάνει τη διαφορά.

Μετά την αποχώρηση του Βασιλακάκη, την απόφαση για μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανανίντζε αλλά και το γεγονός ότι ο Ράγιος συγκεντρώνει για τις ώρα περισσότερες πιθανότητες να φύγει από το «Αντώνης Καρράς» παρά να μείνει, ο κόουτς της «Κυρίας» άρχισε ήδη να «σκανάρει» την αγορά και για έναν έμπειρο επιτελικό μέσο. Είναι αναγκασμένος ο Κετσπάγια να βρει επιλογές και να είναι πανέτοιμος να κάνει την κίνησή του σε περίπτωση που ο Ράγιος διαβεί οριστικά την πόρτα εξόδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ